Talpig bőrben utazott a botrányos életű színésznő

fashion week Lindsay Lohan bőr öltözködés ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ijesztően festett Lindsay Lohan a NewYork-i JFK reptéren. Krokodil Dundee menyasszonyára emlékeztetett az undorító, talpig bőr szerelésében.

Nem tudjuk, hány állat bánja Lindsay szettjét, lehet, egy sem, ettől függetlenül a színésznő szörnyen festett a benne. A szőrös ujjak csak rontottak az összhatáson, nem is beszélve a kalapról és Lindsay felpuffadt fejéről és ijedt tekintetéről.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

A balhés színésznő amúgy éppen Los Angelesbe igyekezett egy bírósági meghallgatásra, amit pár órával az indulás előtt lemondott betegségére hivatkozva. Aztán kicsit berezelt, hogy mi lesz ennek a következménye, és inkább mégis nekivágott az útnak. A szerelése mindenesetre bizonyára jó benyomást fog tenni az esküdtekre...

Lindsay mondjuk rendszeresen melléfog a ruhaválasztásával, de hát mit is várhatunk egy lecsúszott alkoholistától.

Ez a Catherine még mindig istenihttp://www.life.hu/legytrendi/20130129-catherine-zeta-jones-walesi-szineszno-meg-43-evesen-is-gyonyoru.htmlJames Bond-lány lett a szupermodellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130123-candice-swanepoel-victorias-secret-modell-ursula-andress-szineszno-james-bond.htmlLeszakadt a ruha Jennifer Lawrence-ről a díjátadónhttp://www.life.hu/legytrendi/20130128-jennifer-lawrence-amerikai-szinesznorol-leszakadt-a-ruhaja-a-screen-actors.htmlA hasfal az új dekoltázs? - A crop top hódításahttp://www.life.hu/legytrendi/20130125-ujra-divat-ha-latszik-kilatszik-a-has-trendi-a-crop.htmlMinek is vennél föl bármit, Rihanna?!http://www.life.hu/legytrendi/20130125-rihanna-amerikai-enekesno-megmutatta-melleit-atlatszo-ruhaban-indult-bulizni.htmlCharlize Theron karót nyelt katona letthttp://www.life.hu/legytrendi/20130124-charlize-theron-delafrikai-szineszno-elvesztette-ragyogo-szepseget-gi-janene-alakult.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.