Bikiniben feszít a kétgyermekes modell

modell Alessandra Ambrosio LifeNight
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alessandra Ambrosio modell a napokban ismét bemutatta, hogy egy kétgyermekes anyuka teste is lehet irigylésre méltó.

A harminckét éves brazil szépség nagyobbik kislánya, Anja négyéves, Noah pedig tíz hónapja született. Ennek azonban nincs látható nyoma: Alessandra a Victoria's Secret fehérneműcég kampányfotózásán ismét nagyon dögös volt. Hogy a modell nem szoptat, az egészen biztos, és persze az is, hogy neki nincs más dolga, csak az, hogy tartsa a formáját. Azért szeretnénk így festeni két szülés után... A modellről készült szexi, bikinis fotókat a blogon nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



A tavasz trendszíneihttp://www.life.hu/legytrendi/20130305-a-tavasz-divatszinei-2013ban.htmlEnnyit még sosem mutatott magából Barátok közt Nórájahttp://www.life.hu/legytrendi/20130310-varga-izabella-a-baratok-kozt-noraja-es-szexi-ruhaja-a.htmlKim Basinger világszép lánya modell letthttp://www.life.hu/legytrendi/20130310-kim-basinger-szineszno-lanya-ireland-basinger-baldwin-modell-lett.htmlTranszszexualitás, avagy a harmadik nemhttp://www.life.hu/legytrendi/20130308-transzszexualitas-avagy-a-harmadik-nem-szerepel-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban.htmlEladó a legsármosabb férfimodell!http://www.life.hu/legytrendi/20130308-david-gandy-modell-eladja-magat-a-nyertes-amerikaban-vele-tolthet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.