fashion week szoknya kim kardashian várandós valóságshow cipzár kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hófehér ceruzaszoknyába passzírozta egyre terebélyesebb idomait Kim Kardashian. A celeb első gyermekével várandós, és bár rendszeresen edz és diétázik, a természetet nem tudja legyőzni. Talán ezt a fazont már nem kellene erőltetnie!

Kismamaként is fitt és divatos akar maradni Kim Kardashian. Ahogy a Life.hu megírta, legutóbb például a legújabb szépészeti módszert tesztelte magán. A minap pedig egy fehér, térdig érő, testre tapadó ceruzaszoknyát viselt, hogy kihangsúlyozza fenekét és gömbölyödő pocakját.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

A valóságshow-sztár úgy fest, mintha előzőleg erőszakkal kellett volna belepréselnie magát a ruhába. Pedig bevallotta: most, hogy terhes, még többet edz, főleg, hogy már két ember helyett eszik. Azért csak óvatosan a nasival, Kim!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.