Kisebb baleset történt Katalin hercegnővel

esküvő divatbaleset Marilyn Monroe Katalin hercegnő szélroham comb villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Divatbaleset áldozata lett Katalin: a hercegnő egy esküvőre volt hivatalos, amikor pöttyös ruháját felfújta a szél és véletlenül többet mutatott a kelleténél. Micsoda malőr!

Kifogott a szeles, brit időjárás Katalinon. A hercegnő a minap egy esküvőn vett részt Oxfordshire-ben, amikor egy hirtelen széllöket felfújta pöttyös ruháját. A kínos incidensről készült fotókért kattintsatok ide! Minden szempár a kismama kivillanó combjaira szegeződött.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A szépség teljesen belepirult a kis balesetbe, amely körülbelül egy hete történt. Kézzel próbálta lefelé simogatni szoknyája alját, csakúgy, mint Marilyn Monroe a Hétévi vágyakozás című híres filmben.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Marilyn a Hétévi vágyakozás című filmben

Katalin egyébként már a hetedik hónapban jár és még mindig remek formában van. A mostani divatbakis fotón is látszik, milyen vékonyak még a lábai. Bár hivatalosan nem tudni, mi lesz a baba neme, egyre több jel arra utal, hogy kisfiúról van szó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.