fashion week Lilu stílus cipő X-Faktor 2013 stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktort már csak a combok menthetik meg - éreztük ezt szombaton is. Vasárnap az előző este még meseszép alkalmi ruhában tündöklő Lilu is a rövidnél is rövidebb szoknyácskában vezette a műsort. Szerencsére a stylistok észnél voltak és végtelen lábakat kreáltak neki.

Lilu vagány, csillogó applikációkkal díszített felsője határozottan az az irány, amely stílusikonná avat valakit. Náray Tamás ide vagy oda, jó lett volna, ha a stylistok végleg elfelejtik azt az aprócska tüllszoknyát, amely Lilut ismét kislányos irányba vitte, pedig a műsorvezető határozottan közelebb van a 40-hez, mint a 30-hoz. A show-t egyébként nem is a felső, hanem a műsorvezető végtelen lábai vitték el. A trükk az a nude cipő, amelyről Katalin hercegné kapcsán már írtunk. A személyi stylistok szerint a testszínű topán alapdarab. Aki kételkedik benne, nézze meg még egyszer Lilu végtelen lábait. Na, ugye!

Forrás: RTLKLUB / Bársony Bence
Forrás: RTLKLUB / Bársony Bence

Még több fotóért kattints a képre!

Így tündökölt Lilu az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legytrendi/20131110-lilu-ruhaja-az-xfaktor-otodik-elo-showjaban.htmlKiderült Lilu titkos vágyahttp://www.life.hu/legykepben/20131106-lilu-az-xfaktor-musorvezetoje-japan-rajongo.htmlPopsivillantó ruhácskával lepett meg bennünket Liluhttp://www.life.hu/legytrendi/20131102-lilu-ruhaja-az-xfaktor-2013-negyedik-elo-showjaban.htmlMinden eddiginél bevállalósabb volt Liluhttp://www.life.hu/legytrendi/20131026-lilu-az-rtl-klub-xfaktoraban-dogos-borhatasu-sortot-viselt.htmlLilu: "Alföldi rengeteg pluszt ad"http://www.life.hu/legykepben/20131008-lilu-az-rtl-klub-xfaktoranak-musorvezetoje-a-mentorokrol-toth-gabirol.htmlMegváltozott külsővel áll kamerák elé Liluhttp://www.life.hu/legykepben/20130909-az-rtl-klub-xfaktoranak-musorvezetoje-lilu-megnovesztette-a-hajat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.