Így díszítették fel a fájukat a magyar sztárok

Sarka Kata szenteste a nap cikke Lilu karácsonyfa díszítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2013-ban új trendre lettünk figyelmesek. Idén már nemcsak a karácsonyi vásárok és leértékelések kezdődnek sokkal korábban, de december 24-e helyett sokan már december 23-án feldíszítik a fájukat. Így tett Lilu és Sarka Kata is.

Egyelőre úgy tűnik, a 2013-as karácsonyfa-díszítési trendek közül egyiket sem követik a magyar sztárok, ahogy az új színekre sem buknak, de valaminek ők is behódoltak. Azt vettük észre, hogy jónéhányan behódoltak, hogy 24-e helyett már 23-án feldíszítették a fájukat. (Valószínűleg nem magas sarkúban, ahogy Victoria Beckham tette.)

Dukai Regina gyönyörű piros ruhában ünnepelt szenteste. A modell, akivel nemrég Szily Nóra, a Life.hu sztárszerzője beszélgetett, a barátnőit is meghívta magához, hogy ne legyenek egyedül.

Forrás: Facebook/DukaiReginaOfficial

Debreczeni Zita szintén dögös piros ruhában köszöntötte a karácsonyt. Két fehér, máltai selyemszőrű kutyusa sem maradhatott ki az izgalmakból.

Forrás: Facebook/Debreczeni-Zita-Fan-Club

Istenes Bence klasszikus piros díszek előtt kívánt boldog karácsonyt mindenkinek.

Forrás: Facebook/istenesb

Horváth Éva kicsi, de formás fáját pillangók és fénydíszek teszik tökéletessé.

Forrás: Facebook/horvathevaofficial

Rákosi Annamária szépségkirálynő fehér, arany és piros díszeket tett a fenyőfára. A tollas angyalszárny az egyik kedvencünk, de a fehér szőlőfürtöt nehezen tudjuk értelmezni.

Forrás: Facebook/RakosiAnnamariaMissWorldHungary2013HivatalosOldal

Lilu a gömbök mellett hatalmas, általa készített habcsókokkal, arany szarvasokkal, üvegcukorkával és - édességekkel díszítette fel a fát. A csúcsdíszre azért kíváncsiak lettünk volna.

Forrás: Facebook/lilublog

Sarka Kata és Hajdú Péter éjszaka díszítették fel a fát. A gyerekek már 24-én reggel örülhettek az ajándékoknak.

Forrás: Facebook/kata.sarka
Tavasz lesz karácsonykorhttp://www.life.hu/legykepben/20131223-tavaszias-idoben-karacsonyozunk-december-25-en-nehol-akar-12-fok-is-lehet.htmlFűszeres lélekmelegítő karácsonyi estékrehttp://www.life.hu/karacsony/bejgli/20101203-fuszeres-karacsonyi-lelekmelegito.htmlBizarr karácsonyfák híres tervezőktőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20131220-bizarr-karacsonyfak-hires-tervezoktol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.