kosárméret melltartó mellméret Bravissimo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagyon nőies idomokkal megáldott nőknek kedveskedik most egy népszerű fehérneműgyártó azzal, hogy piacra dobra az L-kosaras melltartókat.

Nincs olyan nő a földön, aki maradéktalanul elégedett lenne testével. Az is biztos, hogy melleinkkel még kevesebben vagyunk kibékülve, hiszen nehéz alkalmazkodni az aktuális divathoz. Néhány éve a szilikonnak köszönhetően számtalan nő csináltatott hatalmas melleket, de mára már visszatértek a természetesen kicsi, formás ideálok. A melltartóvásárlás még ma is - amikor rengeteg fehérneműcég kínál csinos, kényelmes, hordható, szexi és praktikus darabokat - kész tortúra, a nagymellűeknek különösképp. Egy neves fehérneműgyártó nemrég úgy döntött, kihasználja a piac azon hiányosságát, hogy a nagy mellekkel megáldott nők igen nehezen jutnak normális darabokhoz - így előrukkoltak az L-kosaras melltartóval.

www.bravissimo.com
www.bravissimo.com

A Bravissimo kutatások alapján készítette el az L-kosaras melltartókat - addig ugyanis a legnagyobb méret a KK volt, mely két éve került a boltok polcaira. De a köztudottan nagy keblű angol nőknek ez a méret sem volt még elég nagy - így a fehérneműgyártó fekete, fehér, testszínű és pink L-kosaras darabokat dobott piacra, melyek körülbelül nyolcezer forintért vásárolhatók meg. A Bravissimo szóvivője elmondta, hogy a nők 80%-a nem a megfelelő méretű ,,ciciruhát" hordja.

Nem árt tehát, ha e fontos ruhadarab vásárlásakor nem csak a látvány a fő szempont - fontos, hogy a melltartó kényelmes legyen, előnyösen mutassa az idomokat, de persze az sem árt, ha stílusa is passzol az egyéniségedhez!

Mellplasztika szülés után - Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=5QWGt3LgKV1t5mlP


L!FE Magazin - Minden nap 18 órakor a LifeNetwork műsorán!




Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Szenzáció! Új módszer farmertisztításra!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110124-szenzacios-trukk-a-farmer-tisztitasara.htmlCiki! Rosszul választott cipőt a mindig tökéletes topmodell! - fotóhttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110121-heidi-klum-labara-kicsi-a-cipo.html6 tipp, hogy télen is nőiesen öltözzhttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110120-divat-tippek-teli-oltozkodeshez.htmlElszomorít bennünket az új divat!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110120-markajelzesekkel-teletetovalt-testek.htmlMit hord egy duci nő?http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110119-makany-marta-ruhatara-oltozkodesi-tippek-duciknak.htmlCiki! Kivillantak a színésznő leragasztott mellei!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110119-hayden-panettiere-leragasztotta-mellbimboit.html5 divatszabály térd fölé érő csizmáhozhttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110118-igy-viseld-a-terd-fole-ero-csizmat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.