fashion week camel kabát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Divathóbortok jönnek-mennek, mi pedig sokszor nem tudunk ellenállni az újabbnál újabb hullámoknak, így hát vásárolunk. A tiszavirág életű trendekre nem érdemes sokat költeni, ellenben vannak olyan alapdarabok, amelyekbe megéri egyszer befektetni. A klasszikus camel kabát is ebbe a kategóriába tartozik. Megmutatjuk, hogy miért.

Hétköznapi lóti-futi

Rohanunk a postára, bevásárolni, találkozóra az ismerőseinkkel... a feszített tempóhoz kényelmes, funkcionális darabok kellenek. A szezon nagy visszatérője a bakancs, amit ceruzafarmerrel, pólóval és kardigánnal párosítva, laza hétköznapi szettet kapunk. Kabátnak nyugodtan válasszunk egy klasszikus fazonú camel szövet- vagy gyapjúkabátot, hiszen az öltözék laza darabjai ellensúlyozzák a kabát eleganciáját. Ha egy bohém táskával viseled, végképp teljes lesz az összhang.


Kabát, táska: H&M; póló: Stradivarius; csizma: Vagabond; farmer, sapka: Pimkie; kardigán: Springfield; karkötő: New Yorker; öv, napszemüveg: Mango; nyaklánc: Promod



Formaruhával kiegészítve

Bár megkockáztatom, hogy a munkahelyek többségében a dresscode ellenére sem várják el a hagyományos fekete-fehér öltözéket, alkalomadtán viszont az efféle egyszerű és elegáns színkombinációhoz is viselhetünk camel kabátot. Ha összeállításunkban többnyire csak a fekete és a fehér szerepel, a kabát remekül képes feldobni a kissé unalmas szettet. A kiegészítőkről se feledkezzünk meg: a hivatalos szerelést erősíthetjük egy kalappal, a romantikus, vintage ihletésű karkötő viszont játékosabbá, lazábbá teszi az együttest.


Kabát, szoknya: H&M; cipő: Humanic; blúz, karkötő: Stradivarius; blézer: Springfield; sál, táska, harisnya: Reserved; kalap, kesztyű: Promod



Nagyvárosi éjszakák

Ok nélkül gondoljuk, hogy egy elegáns szetthez csupán hosszú, fekete szövetkabátot illik viselni, pláne most, mikor a camel összes árnyalata nagyon divatos. Kombináljuk bátran a színeket, fazonokat és textúrákat: a fekete-piros összeállításhoz is viselhetünk camel színt, kicsit sem csorbítja majd összeállításunk fennköltségét. Legjobb barátaink ezúttal legyenek kristályok, kiegészítőink pedig mindenképp illeszkedjenek a ruha stílusához. Összeállításunkban a csipkehatás mind a ruhán, mind a cipőn megjelenik, az apró táska pedig egyszerre extravagáns és kifinomult.




Marosvölgyi Rita

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.