fashion week Sienna Miller Olsen ikrek Nicole Richie márka Gwen Stefani Victoria Beckham sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A divattervezés több híresség számára is az egyik fő bevételi forrást jelenti. Ezen felesleges csodálkozni, hiszen az ismeretlen dizájnerekkel ellentétben az ő nevük már ismert, így csupán egy jó PR-es és egy kellően kreatív háttércsapat segítségére van szükség, hogy a celebből menő tervező legyen. Vajon kiknek sikerült befutni?
/1102/Szt_r201121221246

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Sztárok, akik ruhákat terveznekhttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110201-sztarok-sajat-divatmarkai.htmlTavaszváró újdonságok februárrahttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110131-tavaszvaro-ujdonsagok-februarra.htmlFehérneműk, amire minden nőnek szüksége vanhttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110127-fehernemuk-ami-minden-nonek-kell.htmlŐrület! Az a trendi, ha kilóg a cici! - fotókkalhttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110127-uj-divat-hollywoodbol-ruhakbol-kilogo-mellek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.