A nők kedvencéből nevetséges figura lett David Hasselhoff

Knight Rider Fotókon akkor és most David Hasselhoff Baywatch ciki kínos pillanat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli hatvanadik születésnapját David Hasselhoff.

Az egykor sármos, magas sztár a Knight Rider és Baywatch című sorozatok főhőseként lopta be magát a női nézők szívébe. Németországban és Ausztriában igazán sikeres énekes volt egy ideig, de ahogy sok híresség, ő is képtelen volt megbirkózni a hírnévvel. Az utóbbi években főképp kínos szereplései és alkoholproblémái miatt szerepelt a médiában, mostanában pedig tehetségkutató műsorokban zsűrizik.

AFP
AFP

Íme egy gyöngyszem a színész múltjából:

És ezt a videót is érdemes megnézni:

Cserfes "szomszédlányból" igazi díva lett - Akkor és most Liptai Claudiahttp://www.life.hu/life/galeria/20120712-fotokon-akkor-es-most-liptai-claudia.htmlNem tudta megállítani az időt Harrison Ford - Fotókon akkor és most a 70 éves sztárhttp://www.life.hu/life/galeria/20120710-fotokon-akkor-es-most-harrison-ford.htmlTom Cruise visszaforgatná az időthttp://www.life.hu/life/galeria/20120712-tom-cruise-fiatalkori-kepe-fotokon-akkor-es-most.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.