Pintér Andrea smink- és maszkmester

smink szakértő fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andrea sminkesként és fodrászként remek tanácsaival segít a nőknek.

"Évek óta dolgoztam fodrász- és sminkoktatóként, amikor a saját cégemet, iskolámat megalapítottam 2008-ban. Folyamatosan keresem az új utakat. Célom, hogy a sminkiskolában végzett diákok naprakész tudással rendelkezzenek, és egyaránt megfeleljenek a hazai és nemzetközi elvárásoknak. Elsőként dolgoztam ki és akkreditáltattam a divatsminkes, a sminkmester és a maszkmester képzések tematikáját. Az akkreditációval a célom az volt, hogy a szakma iránt érdeklődők, akár tanulók, akár a végzett tanulókat foglalkoztatók, egységesen és azonos prioritással tudják kezelni és értelmezni ezen szakma elméleti és gyakorlati fogalmait, tematikáját.

Mindig az új megoldásokra törekszem. Igyekszem a legtöbbet nyújtani a nálunk tanuló diákok számára. Folyamatosan képzem magam, tanulóinkkal rendszeresen járunk külföldi szakmai programokra. Kidolgoztam a választott képzések szintjének megfelelő, szakmai gyakorlatok partneri kapcsolatrendszerét, biztosítva ezzel a tanulók számára a technikai rálátást, a tanultak megfelelő szintű gyakorlati alkalmazását, egyúttal referenciaanyagot is nyújtva. A siker ugyanis a minőségben rejlik!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.