szexuálpszichológus szakpszichológus Győri Szilvia Life.hu szakértő tanácsadó szakértő segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"A  szexualitás  az egész emberi lét központi aspektusa, s magában foglalja a nemet, a nemi identitást és szerepeket, a szexuális orientációt, az erotikát, gyönyört, intimitást és a reprodukciót. A nemiség kifejeződik gondolatokban, fantáziákban, vágyakban, hiedelmekben, attitűdökben, értékekben, viselkedésekben, szokásokban, szerepekben és kapcsolatokban. "

A Debreceni Egyetemen szereztem pszichológus diplomát, majd az ELTE-n tanácsadó szakpszichológus szakvizsgát. Dr. Szilágyi Vilmos képzési programjában szereztem szexuális tanácsadó képesítést, illetve az intimitás terapeuta képzés elvégzésével is bővítettem szakmai ismereteimet.

A szexualitással kapcsolatos dolgok többnyire tanulhatóak. Aki tenni szeretne a változásért, az tud is változtatni. Sokszor csak az őszinte kommunikáció, egy újfajta szemlélet, vagy épp a megfelelő eszköz, útmutatás hiányzik. Ezekhez pedig elengedhetetlen a nyitottság. Gondolkoztál már azon, hogy kellő nyitottsággal szemléled-e a párkapcsolatod, magánéleted vagy úgy egyáltalán a körülötted lévő dolgokat? Érdemes lehet ebből a szempontból is megvizsgálni, hogy hogyan éled a mindennapjaidat.

A következő problémák esetén fordulj hozzám bizalommal:
Párkapcsolati krízisek
Párkapcsolati kommunikációs problémák
Hűtlenség/megcsalás
Szeretői viszonyok
Szexuális zavarok
A szexuális kommunikáció zavarai
A női orgazmus zavarai
Korai magömlés
Csökkent nemi vágy/szexuális averzió
Maszturbáció
Serdülőkori szexuális problémák, első szexuális együttlét problematikája

Elérhetőségek:
Honlap: www.gyoriszilvia.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.