Itt a péniszméret-térkép! - Európában a magyaroké a legnagyobb

pénisz méret térkép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most végre eloszlathatjuk, vagy éppen megerősíthetjük a férfiak méreteiről keringő legendákat. Ezen a különleges térképen ugyanis a péniszek méretéről tájékozódhatsz.

www.disinfo.com
www.disinfo.com

Ha hiszed, ha nem, Európán belül a magyarok büszkélkedhetnek a legnagyobb péniszméretekkel, átlagosan 16,10-17,93 centiméter közötti hosszal. Pedig elhihetitek: ez tényleg nem egy elfogult felmérésen alapuló statisztika. A másik végletet is megemlítenénk: az ázsiai férfiak átlagos péniszmérete csupán 9,66 és 11,67 centiméter között van.

Ezek tudatában valószínűleg mégsem szomorkodnak azok, akik idén nyáron nem tudnak elutazni "kicsiny" hazánk határain túlra.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Pénisznagyobbítás: valóban működik?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110311-penisznagyobbitas-valoban-mukodik.htmlSzex anno - Dédapáink piszkos kis titkaihttp://www.life.hu/szeress/szex/20110317-szex-es-parkapcsolat-dedapaink-piszkos-kis-titkai.htmlPénisznöveló alsónadrág komplexusos férfiaknakhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110108-tul-kicsinek-erzed-van-megoldas-itt-a-penisznovelo-also.html5 meglepő tény a szexrőlhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110318-5-meglepo-teny-a-szexben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.