Hűsítő élmények kánikula idején: Itt együtt pancsolhat papa, mama, gyerekek!

Balatonlelle Óbuda utazás Budapest Római Strandfürdő nyaralás kirándulás Balaton Tatabánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtalálni a tökéletes strandot az egész család számára igazi kihívás, különösen akkor, ha különböző életkorú gyermekekkel indulunk útnak. Annak érdekében, hogy a rövidebb-hosszabb nyári kiruccanás valódi élmény legyen mindenki számára, a Life.hu most összegyűjtötte azokat a hazai fürdőhelyeket, amit a perzselő hőségben a kicsik, a nagyobbak és a felnőttek is garantáltan élvezni fognak!

Mesés kalandok Tatabányán

Vidám programok, önfeledt lubickolás, kihívást jelentő kalandpark - ilyen egy családi vakáció Közép-Európa egyik legszebb élményfürdőjében, ami valóságos paradicsom a gyermekes családok számára. Az ötezer négyzetméteren elterülő komplexum kellemes hőmérsékletű beltéri és kültéri medencéi számtalan élvezetes pillanatot nyújtanak, és olyan izgalmas attrakciókat kínálnak, mint például a vízesés, a csúszdák és a sodrófolyosó. A fürdőben a kicsikre is gondoltak, a baba-mama szobán kívül bébipancsolók, játszóház animátorokkal és interaktív játszópark is várja az apróságokat. Itt az idősebb lurkók sem fognak unatkozni: kipróbálhatják az ufó- és raftingcsúszdát, a kalandpark változatos nehézségű akadálypályáin pedig tesztelhetik bátorságukat.

Forrás: Facebook/Gyémánt Fürdő

A Life.hu tippje:

A tatabányai Turul tanösvény elvezet a 45 méter hosszú Szelim-barlanghoz, amely jelentős őskori lelőhely.

Mediterrán atmoszféra Balatonlellén

Melyikünk ne emlékezne gyermekkorunk végtelennek tűnő nyaralásaira, amikor órákig építettük a homokvárat, gumimatracról ugráltunk a vízbe, és kagylókat gyűjtöttünk a parton? Ha a család olyan fürdőhelyet keres a Balcsin, ahol a víz lassan mélyül, és a gyerkőcök nyugodtan pancsolhatnak a vízben, Balatonlelle ár-érték arányban tökéletes választás. A déli part egyik gyöngyszeme népszerűségét csodás fekvésének, kulturális látnivalóinak, színes programjainak és híres borainak köszönheti, ahol mindenki feltöltődhet.

A több mint 4 km hosszú szabadstrandokon a lurkók kedvükre lubickolhatnak a sekély vízben, és birtokba vehetik a játszóterületeket. A Napfény strand puha homokos partja a kisgyermekek paradicsoma, az élményfürdő medencéit és négypályás hullámcsúszdáját pedig a nagyobbak is élvezhetik.

Forrás: balatonlelle.net

A Life.hu tippje:

A balatonlellei kertmoziban remek szórakozást ígérnek a gyermekszínházi előadások.

A Life.hu extra tippje:

A hangulatos panzióban a gyermekes családok is szívesen látott vendégek, a kis csemetéket a színes programok mellett homokozó, hinta és csúszda várja, már 6 625 Ft/ fő / éjtől.

Vizes örömök Óbudán

A Római Strandfürdő szép, gondozott környezete és családias hangulata egyaránt hozzájárul a tökéletes fürdőélményhez, így minden korosztály számára garantált a kikapcsolódás. A kiváló adottságokkal rendelkező strandon részleges árnyékolóval ellátott gyermekmedence és játszótér biztosítja a legkisebbek szórakozását. Az élményelemekkel színesített medencében és a csúszdaparkban az idősebb lurkók sem fognak unatkozni, a felnőttek pedig élvezhetik az úszás és a szaunázás élményét. Az árnyas fák idilli helyet biztosítanak, hogy a család jót lazítson a nyári hőségben, és ha megéheznek a csemeték, finom lángost és palacsintát majszolhatnak ebédre. A fürdő látogatása 3 éves korig ingyenes, a családi belépők 3400-5000 Ft közötti összegért válthatók.

Forrás: romaistrand.hu

A Life.hu tippje:

A mozogni vágyó anyukák augusztus 17-ig vehetnek részt aquafitness órákon.

Nyári élményáradat Dávodon

A Bajától kb. 30 km-re fekvő település igazi büszkesége a 2009-ben felújított fürdő, ahol a kicsik kitombolhatják magukat, és a felnőtteknek is lehetőségük nyílik a lazításra. A gyermekek egész nap hódolhatnak a vízi csúszda örömeinek, a homokos talajú játszótéren kedvükre kúszhatnak-mászhatnak, a különféle élményelemekkel tarkított 60 köbméteres pancsolót pedig a picik is biztonsággal használhatják.

A kalózhajó-medence a gyerkőcök kedvelt hempergője, míg a szülőknek az élményfürdő ülő- és állómasszázsai biztosítanak önfeledt időtöltést. A hangulatos fürdőben a sportolásról sem kell lemondani - gondolunk itt az asztaliteniszre, vagy a foci- és teniszpályára, amihez eszközök is kölcsönözhetők. A strandolók kiszolgálásáról büfé és pizzéria gondoskodik.

Forrás: davodfurdo.hu

A Life.hu tippje:

Remek családi program a Ferenc-csatornán való horgászat, érdemes bepakolni a pecabotot!

A Life.hu extra tippje:

A Balatontól 6 km-re található szálloda ideális nyaralóhely a gyermekekkel érkezőknek, családbarát szolgáltatásokkal, több termes játékbirodalommal és erdei kalandparkkal, már 14 160 Ft/ fő / éjtől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.