Rubint Réka: „Amerika egy lenyűgöző ország"

Forrás: Rubint Réka -
pihenés Rubint Réka Amerikai Egyesült Államok Schobert Norbi nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi Amerikába vitte nyaralni családját, így a Life.hu újságírója kifaggatta feleségét, Rékát, aki boldogan mesélt többek között bakancslistája legszebb helyszínéről és cápaveszélynek kitett fürdőzéséről. 

A Schobert család pár hetes pihenőre utazott Los Angelesbe, ahol barátaik várták őket. Norbi és felesége ezúttal gyermekeikkel utazott, és próbáltak minden csodát megmutatni Larának, Norbikának és a kis Zalánnak. Réka három top élményéről mesélt nekünk, amiket a tengerentúlon átélt és arról is beszámolt, hogyan vigyáz a fürdőző családokra a partiőrség cápaveszély idején.

Forrás: Rubint Réka

A Life.hu extra tippje

Járd be ősszel az Egyesült Államok legizgalmasabb vidékeit! Egy ideális kombináció: élvezd 3 napig a lüktető Big Apple-t, majd repülj tovább Orlandóba, a napfényes Floridába. Ismerd meg a napfényes állam összes oldalát: Orlandót- számos élményparkjával, ST. Petersburgot- a várost a legtöbb napfényes óráival, és a nyughatatlan Miamit.Az USA-New York és a napfényes Florida-amerikai fly and drive körút legjobb ára-238.700Forint/fő/10éjtől

Réka kalandjai Amerika nyugati partján

A Grand Canyon meghódítása már régóta nagy vágya volt a fitneszedzőnek és nagyon sajnálta, hogy tavaly, amikor a teniszbajnok Andre Agassi vendégei voltak, kimaradt az útitervből ez a lenyűgöző térség. Idén egy úgynevezett csillagtúrán vettek részt, aminek az a lényege, hogy Las Vegasból indulva mindig más helyszínre viszik a turistákat.

Forrás: Rubint Réka

A Grand Canyon egy színes, lépcsőzetes felépítésű szakadék Észak-Arizonában. A kanyon bekerült a világ hét természeti csodája közé. A szakadékvölgy alján a Colorado folyó 1,7 milliárd éves kőzetbe vájta medrét. Évente kb. 5 millió turistát vonz a vadregényes természeti ritkaság. „Los Angelesből mentünk Las Vegasba, ahol három napot töltöttünk és innen látogattunk el a kanyonhoz. Amikor ott álltam végre, a bakancslistám egyik lélegzetelállító helyszínén, rájöttem, sokkal szebb és erőteljesebb energiát sugároz, mint a képeken. Aki egyszer ellátogat a Grand Canyonba, annak biztos, hogy örökre a fejébe vésődik az ott átélt végtelen szabadság érzése és a természet ereje" – emlékezett vissza Réka, akinek második terve az volt, hogy gyermekeit elvigye a Cirque du Soleil egyik előadására.

Forrás: Rubint Réka

Jöhet a show!

A Cirque du Soleil társulatát 1984-ben egy csapat akrobata alapította. A québeci központú szervezetnek ma már négyezer alkalmazottja van, köztük 1200 művész ötven különböző országból. A Cirque du Soleil öt kontinens több, mint háromszáz városában fellépett már.

„A vegasi Belaggio hotelben láttam tavaly ezt a látványos showt, ide Agassiék vittek el minket. Akkor azt kértem a születésnapomra Norbitól, hogy a gyerekekkel is nézzük meg az előadást. Teljesen elvarázsolta őket a mesés világ, ami hihetetlen akrobatamutatványokkal van megspékelve. A történet arról szól, hogy vízzé változik a színpad és a vegasi helyszín az egyetlen a világon, ahol ezt a látványvilágot létre tudták hozni" – mesélte Réka, akinek a tengerparti élmény sem maradt ki a nyaralásból.

Forrás: Rubint Réka

Akár a filmekben...

„Santa Monica partján pihentünk pár napot. Bevallom, láttam már szebb strandokat is, de ekkora hullámok még sehol sem fogadtak bennünket. Tele volt a part vízimentőkkel, és bár nem néznek ki olyan jól, mint a Baywatch-filmekben, figyelnek az emberekre, és erre szükség is van. Láttunk olyan szörföst, akinek a lábán látható hatalmas heg jelezte, hogy a cápák bármikor lecsaphatnak a felelőtlen fürdőzőkre. Mindenütt tűzoltók, rendőrök és rohammentők cirkáltak. Sajnos a cápák a bokáig érő vízben is támadnak, ezért háromszáz méterenként őrbódék állnak, és ha cápát észlelnek az őrök, azonnal kizavarják az embereket a partra. Félelemre nem volt okunk, mert éreztük, minden arról szól, hogy az emberek biztonságban legyenek" – magyarázta a fitneszedző.

A Santa Monica strandja eltér a megszokott luxustarandok világától: sokkal lazább, hippisebb stílusú. A parti sziklák között pedig olyan hírességek villái bújnak meg, mint Meryl Streep, Rod Stewart vagy Michelle Pfeiffer. A környék egyik leghíresebb látnivalója a Santa Monica Pier, köztük az 1920-ban készült híres hippodrommal, azaz festett-lovas körhintával.

Sztárok között

Forrás: Rubint Réka

Réka legnagyobb példaképével, Madonnával is készített közös fotót. „Madame Tussaud panoptikumában hamar betelt a telefonom memóriája, mert rengeteg képet lőttünk a gyerekekkel. Számomra Madonna még így is, viaszbábu formájában is nagy élmény volt, úgyhogy vele és Lady Gagával pózoltam" – mosolygott Réka.

Forrás: Rubint Réka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.