5 dolog, ami miatt jobb ősszel vakációzni, mint nyáron

Forrás: Dreamstime -
last minute utazás nyaralás vakáció2016 ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre többen döntenek úgy, hogy a klasszikus nyári vakáció helyett inkább őszre tartogatják a szabadságukat, és akkor ruccannak ki a nagyvilágba. Ha szingli vagy, illetve ha párkapcsolatban élsz, de még nincs iskolás korú gyereked, ezt könnyen megteheted, ha azonban a csemetéid már suliba járnak, az őszi szünet a legmegfelelőbb alkalom erre. Hidd el, érdemes az ősz még kellemes napjaira tervezni a belföldi utazásokat is, ha azonban messzebbre indulsz, külön élményt nyújthat, ha a már borongós őszből utazol "vissza" a nyárba. 

Őszből a nyárba

Trópusi napfürdő Forrás: Dreamstime

Sétálj, kirándulj, kóstolj jobbnál jobb borokat!

Gondolázás Velencében Forrás: Dreamstime

5 felejthetetlen úti cél őszre

Nem voltál nyaralni, és úgy érzed, hónapok óta ki se mozdultál a fülledt nagyvárosból? Nincs még semmi veszve! Tervezz be egy jó kis őszi utazást, és meglátod, különleges élményben lesz részed. Ráadásul nem is kell messzire menned, Magyarországhoz közel is gyönyörű, szeptember-októberre ideális úti célokat találhatsz. Íme, a mi tippjeink!

Dübörög a last minute

Last minute Görögország Forrás: Dreamstime

A gyerkőcöd is örülni fog

Csodás balatoni naplemente Forrás: Dreamstime

Támogatott tartalom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.