Elindultak a sztárok az Everestre - Videó!

sztárok EVEREST EXPEDÍCIÓ 2017 Badár Sándor Lilu Száraz Dénes Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elindult a Magyar Everest Expedíció Klein Dávid és Suhajda Szilárd vezetésével, hogy a föld legmagasabb pontját oxigénpalack nélkül hódítsák meg. Az alaptáborig egy sztárcsapat is elkíséri őket. Lilu, Geszti Péter, Badár Sándor és Száraz Dénes elárulták, hogy érzik magukat az indulás előtti pillanatokban.

A sztárok izgatottan várták a fantasztikus utazás kezdetét; abban mindannyian egyetértettek, hogy életük egyik meghatározó és egyben legizgalmasabb utazása előtt állnak.

Geszti Péter a kislánya ipadjét vitte magával, amire nagyon sok könyvet töltött le, ha esetleg unatkozna, Badár Sándor a szülinapjára kapott karkötőt hordja kabalaként,

Lilu pedig kispárnáját és a telefonját csomagolta el,

amin rengeteg családi fénykép található.

Gregor Bernadett zombiként ébred reggelentehttp://www.life.hu/sztarok/20170327-gregor-bernadett-igy-nez-ki-reggel.htmlEzen a héten Ördög Nóra műsorában Emilió, Gregor Bernadett és Czutor Zoli vendégeskedik majd csemetéivel. TV + Sztárok--Király Viktor készen áll az apaságrahttp://www.life.hu/sztarok/20170327-kiraly-viktor-szivesen-lenne-mar-apa.htmlKirály Viktor jelenleg a szinglik életét éli, ám testvére kisbabája benne is felébresztette az apai ösztönöket... TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoHajdú Péter elvenné szerelmét feleségülhttp://www.life.hu/sztarok/20170327-hajdu-peter-nosulne.htmlHajdú Péter és Sarka Kata kapcsolata tavaly nyáron futott zátonyra. A pár azóta nem kíméli egymást a nyilvánosság előtt sem, éles kritikákból és csípős megjegyzésekből sincs hiány, ha a másik szóba kerül... TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoWeisz Fanni és vőlegénye tiszta vizet öntöttek a pohárba- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170324-weisz-fanni-es-parja-jovojukrol-beszeltek-video.htmlWeisz Fanni egy ideje nagyon szerelmes, párjával már a közös életüket és az esküvőt tervezgetik. A szerelmes időszakot azonban beárnyékolja néhány komoly pletyka.... TV + Sztárok--Dukai Regina elárulta, kit látogatott meg Dominikán- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170324-dukai-regina-dominokan-nyaralt-video.htmlDukai Regina egyenesen Dominikáról érkezett a Glamour Gálára. Csokibarnán és kipihentem mesélte el, kit látogatott meg a fantasztikus, egzotikus szigeten.TV + SztárokOrigoNádai Anikó beszólt Ördög Nórának - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170321-nadai-aniko-beszolt-ordog-noranak-foto-video.htmlNádai Anikó először a Gyertek át! című műsorban emlegette Ördög Nórát, most pedig az Instagram-oldalán kóstolta be, persze burkoltan, a tehetséges műsorvezetőt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.