Homokviharba keveredett Los Angelesben Majka és családja

Forrás: TV2 -
homokvihar Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka Los Angelesben pihen, de kicsit sem felhőtlen a kint töltött idejük. Nagyon veszélyes homokviharba keveredtek ugyanis, olyanba, amilyet még a helyiek sem láttak soha.

Majka Las Vegasban tölti idejét családjával, a mostani nyaralásuk azonban veszélyesebb, mint eddig bármikor. Homokvihar tombol ugyanis a városban, de nem is akármilyen. Még a helyiek sem láttak soha ehhez foghatót, pedig ott nem szokatlan az ilyen típusú vészhelyzet.

Majka és családja homokviharba keveredett Forrás: TV2

"Itt van előttem a Las Vegas-i tűzoltóság. Akkora homokvihar jön, hogy a telefonomon riasztás volt, azonnal menjünk be a házba. Azért vagyok besz*rva, mert a házak körbe vannak véve fákkal. Este hétre olyan homokvihart ígértek, amilyet még ők sem láttak. Elment az áram, internet sincs. Elkezdték lezárni a környéket, annyira durva a helyzet. Az egyik ismerősöm most jött haza, ott a sztrádán keresztbe álltak a kamionok, annyira nagy a szélvihar. Kicsit be vannak az emberek sz*rva, én is, de csak a gyerekek miatt" – mondta Majka a Facebook-oldalán közzétett videóban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.