Weisz Fanni álma vált valóra, amit bikiniben mutatott meg - Fotó!

Weisz Fanni nyaralás álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni álma vált valóra, amit közösségi oldalán lelkesen el is újságolt követőinek.

Régóta szeretett volna már eljutni a világ egyik legegzotikusabb szigetére, a Seychelle-szigetekre a szépséges modell. Vágya teljesült, ugyanis vőlegényével szerencsésen megérkeztek a földi paradicsomba.

A párduc testű modell azonnal bikinit öltött és a habokba vetette magát, melyről természetesen egy csodás fotó is készült. Irigykedünk! No nem csak a táj miatt, hanem Fanni elképesztő alakja láttán is...

Stohl Luca nyaral és szelfizik - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170814-stohl-luca-alomnyaralason-van-foto.htmlStohl Luca egyenesen Kaliforniáig ment, hogy kipihenje az idei év fáradalmait. A gyönyörű helyszínek mellett egy rejtélyes férfiről is posztolt... Utazás--Hosszú Katinka nyaralni ment - Fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170819-hosszu-katinak-es-ferje-nyaralni-ment-foto.htmlHosszú Katinka őrületes hónapokat tudhat maga mögött. A vizes vb-n nyújtott teljesítménye után még a világkupára is elment, sőt szinte mindent megnyert, amit lehetett. Ám ez alkalommal nem nyerni indult, hanem nyaralni... Utazás--Ördög Nóráék megérkeztek Budapestrehttp://www.life.hu/lifeutazas/20170607-ordog-nora-es-csaladja-ujra-itthon-foto.htmlÖrdög Nóra és családja egy új műsor miatt utazott Ázsiába, ahol öt hosszú hetet töltöttek el. Bár izgalmas túra volt, csodás helyszínekkel, azért a sztár nagyon boldog, hogy végre itthon lehet... UtazásOrigoA titokzatos és szélsőséges Thaiföldhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170601-fokuszban-thaifold-fotok.htmlSokunk bakancslistáján szerepel Thaiföld. Van, akit a fehér homok vonz, akadnak, akik az ázsiai kultúráért bolondulnak, és vannak, akik szerint egyszerűen muszáj látni ezt a nem mindennapi országot. UtazásOrigoTóth Vera még Amerikában is diétázott – Videó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170413-toth-vera-amerikaban-is-tartotta-a-dietajat.htmlTóth Vera a Mokka című műsorban Pachmann Péternek és Szabó Dórának mesélt amerikai kiruccanásáról. Kiderült, még Los Angelesben is fogyott... UtazásOrigoGeszti Péter Katmanduból posztolt - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170330-geszti-peter-katmandubol-posztolt-megerkeztek.htmlGeszti Péter is hírt adott magáról: Száncsiból posztolt a sztár. UtazásFotó: Szabó Gábor - Origo

Nem volt kis utazás,de végre megérkeztünk! Egy álmom vált valóra,nagyon boldog vagyok!❤️

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

Ki tudja, talán ezen a festői szigeten megjön a kedük egy korai menyegzőhöz és nem várnak jövő nyárig az esküvővel...

Ezért nem megy férjhez Weisz Fanni

"Azt tudjuk egyedül, hogy jövő nyáron szeretnénk összeházasodni, és fontos nekünk, hogy ez a nap valóban rólunk szóljon. Ám időpontunk még valóban nincs." - mesélte Fanni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.