Gelencsér Tímea szépségkirálynő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gelencsér Tímea felvételt nyert a New York Film Academy Los Angeles-i campusára. A szépségkirálynő azonban jó darabig titkolta, hogy külföldre költözik.

Timi a Miss World washingtoni döntőjén kapta a hatalmas lehetőséget: egy amerikai férfinek nagyon tetszett a magyar szépségkirálynő produkciója, így együttműködést ajánlott neki.

Spending my last night cozy before my long trip cozy&sexy dress by @designbymando ❤️

Tímea Gelencsér (@timeagelencser) által megosztott bejegyzés,

„Bemutatkozott az úriember és közölte, hogy ő a New York Film Academy képviseletében van jelen a döntőn. Azért ajánlott fel nekem helyet az akadémián, mert mint mondta, manapság nincs olyan színésznő, aki mellé nem kell dublőr, és nagyon tetszett neki, amit a versenyen tőlem látott. Még most sem hiszem el, hogy bekerültem ide, mert a lehetőséget ugyan kaptam, de a felvételin nekem is meg kellett felelnem" - mondta a Ripostnak Gelencsér Timi, aki öt napja utazott ki Amerikába.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.