Rubint Rella szerelmével indult első közös nyaralásukra

párkapcsolat utazás szerelem nyaralás Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, pihenni indult Rubint Rella, azonban nem egyedül szállt repülőre, hanem szerelmével. Azt is elárulta, hogy ez az első közös nyaralásuk. 

A repülőtérről posztolt Rubint Rella, aki szerelmével indult első közös nyaralásukra. A kommentelők szerencsés utat kívánnak nekik.

A fotóból úgy látszik, nagyon nagy lehet a szerelem, a lány puszit nyom kedvese arcára.

✈️ . #withmylove❤️ #elsokozosnyaralas

Rubint Rella (@rellarubint) által megosztott bejegyzés,

Nyaralni indult Andy Vajna és Vajna Tímea, Amerika felé vették az iránythttp://www.life.hu/lifeutazas/20180604-nyaralni-indult-andy-vajna-es-vajna-timea-amerika-fele-vettek-az-iranyt.htmlÚgy tűnik, hogy egy kicsit kikapcsolódik együtt Andy Vajna és Vajna Tímea, Los Angeles-be indultak az éjjel. Utazás--Az ausztrál anyuka, Olivia White milliókat spórol a családi nyaralásaikra: így csináljahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180604-az-ausztral-anyuka-olivia-white-milliokat-sporol-a-csaladi-nyaralasaikra-igy-csinalja.htmlMindig szeretett utazni Olivia, de a gyermekei születése után az anyagi keretek szűkösebbé váltak. Ő azonban megtalálta a módját annak, hogy elég pénzt takarítson meg a nyaralásokon, így a kalandozás a gyermekekkel együtt is folytatódhat.UtazásOrigoA Google térképén mutatta meg mellét egy tajvani nő (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20180603-a-google-terkepen-mutatta-meg-mellet-egy-tajvani-no.htmlEgy tajvani nő feltöltött egy videót a Google térképhez településéről, csakhogy nem a hely szépségeit mutatta be, hanem a sajátját: mellet villantot, amivel rögtön népszerűvé tette a kihalt falucskát. UtazásOrigoBikiniben napozik Portugáliában Molnár Andihttp://www.life.hu/lifeutazas/20180603-bikiniben-napozik-portugaliaban-molnar-andi-tancosno-musorvezeto.htmlA táncosnő-műsorvezető Portugáliában nyaral és meg is osztott egy bikinis-napozós képet magáról. A 35 éves híresség bombaformában van. Mutatjuk. Utazás--A legjobb úti célok a tengerpart, a kultúra és a gasztronómia szerelmeseinekhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180529--a-legjobb-uti-celok-a-tengerpart-a-kultura-es-a-gasztronomia-szerelmeseinek.htmlA nyár egyet jelent a várva várt szabadságokkal, pihenéssel, utazásokkal. Számtalan nyaralási úti cél közül választhatunk, annak megfelelően, hogy ki hogyan szeret kikapcsolódni leginkább. Vannak, akik a tengerpartra esküsznek, valakit pedig a múzeumok, látnivalók kötnek le jobban. A gasztronómiai kalandozásokat kedvelők pedig szintén keresik a jobbnál jobb városokat, éttermeket. De hogyan döntsük el, hogy merre is induljunk? Segítünk. UtazásOrigoBelecsapott a villám az Eiffel-toronyba: videóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180530-belecsapott-a-villam-az-eiffeltoronyba-video.htmlElképesztő videót és fotót készítettek arról, hogyan csap bele a villám az Eiffel-toronyba. Gyönyörű és nem mindennapi felvételek. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.