Hódi Pamela Natikával Dubajba utazott

Forrás: Instagram/Hódi Pamela -
Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke utazás Dubaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela Natikával együtt elutazott Dubajba. Anya és lánya láthatóan nagyon élvezik az utazást.

Alig, hogy megünnepelte 30. születésnapját Hódi Pamela, meglepte magát és kislányát egy dubaji kiruccanással.

Berki Krisztián exe már több fotót is feltöltött a közösségi oldalára, amelyből kiderült, Natika is nagyon élvezi a pihenést.

Less be Lionel Messi luxusszállodájába: fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181017-less-be-lionel-messi-luxusszallodajaba.htmlNyerj bepillantást Lionel Messi ibizai luxusszállodájába: nemsokára leszbikus szexpartikat tartanak itt. UtazásOrigoDobó Kata elutazott Olaszországba Zsidró Tamássalhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181012-dobo-kata-elutazott-olaszorszagba-zsidro-tamassal.htmlDobó Kata elhagyta az országot, persze nem örökre: Olaszországba szöktek el szerelmével. Utazás--Ilyen egy igazi szexhotel: fotók (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20181011-ilyen-egy-igazi-szexhotel.htmlCikkünkben most megmutatjuk, hogyan is néz ki egy igazi brit szexhotel! UtazásOrigoEzért ne vedd le soha a cipődet a repülőnhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181011-ezert-ne-vedd-le-soha-a-cipodet-a-repulon.htmlA hosszabb repülőutakon szeretik kényelembe helyezni magukat az emberek, de van egy szokás, amitől egyszer és mindenkor meg kell szabadulniuk a repülőn utazóknak: ez pedig a cipő levétele. UtazásOrigoÁmulatba ejtő fotókat készít a világutazó: galériahttp://www.life.hu/lifeutazas/20181008-amulatba-ejto-fotokat-keszit-a-vilagutazo.htmlWitold Ziomek nem mindennapi életet él: ha csak teheti, minden idejét utazással tölti. Bárhova megy, viszi magával fényképezőgépét és lenyűgöző fotókat készít. Mutatjuk! UtazásOrigoÚj trend a pihenésben: irány az erdő!http://www.life.hu/lifeutazas/20181004-a-turizmusba-is-atszivarognak-az-egyre-nepszerubb-egeszseg-es-kornyezettudatos-eletmod-hatasai.htmlA turizmusba is átszivárognak az egyre népszerűbb egészség- és környezettudatoséletmód hatásai. Az igényesebbé váló utazók választásakor ma már szempont a természetközeliség, ami magával hozta az erdei szállodák vendégkörének bővülését. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.