Tolvai Reni a Kanári-szigeteken forgatja legújabb videoklipjét: fotó

Kanári-szigetek videoklip Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni legújabb videoklipjét forgatja a Kanári-szigeteken. Gyönyörű outfitje mellett nem tudunk elmenni.

Tolvai Reni egy egzotikus helyszínt választott legújabb klipje forgatására. A csodás sivatagban nagy feltűnést keltett az énekesnő. Óriási dekoltázsával és különleges ruhájával minden tekintet rá szegeződik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Forog az uj videom #grancanaria #desert #video #shooting

RENI ‍ ❤️ (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés,

Paradicsomi helyen nyaral feleségével Horváth Tamáshttp://www.life.hu/lifeutazas/20190918-paradicsomi-helyen-nyaral-felesegevel-horvath-tamas.htmlHorváth Tamás feleségével, Andreával Egyiptomban nyaral. UtazásOrigoHorváth Tomi és felesége romantikus nyaralásukról posztoltakhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190918-horvath-tomi-es-felesege-romantikus-nyaralasukrol-posztoltak.htmlLélegzetelállító helyen pihen Horváth Tamás és családja. UtazásOrigoHorváth Tomi és felesége romantikus nyaralásukról posztoltakhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190918-horvath-tomi-es-felesege-romantikus-nyaralasukrol-posztoltak.htmlLélegzetelállító helyen pihen Horváth Tamás és családja. UtazásOrigoGusztustalan hotelszobák, ahova te sem tennéd be a lábad - Fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190911-gusztustalan-hotelszobak-ahova-te-sem-tenned-be-a-labad.htmlCikkünkben olyan hotelszobák fotóit gyűjtöttük össze, amelyek annyira undorítóak, hogy te sem szívesen éjszakáznál bennük. UtazásOrigoKirály Viktor elárulta, hogy mitől irtózik igazánhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190901-kiraly-viktor-elarulta-hogy-mitol-irtozik-igazan.htmlAz énekes szeret utazni, új helyeket felfedezni, azonban a wellness-hétvégéktől óckodik. Inkább a menyasszonyával közös, meghitt, barangolós programokat részesíti előnyben.UtazásOrigoLátványos vulkánkitörések figyelhetőek meg Stromboli szigeténhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190831-latvanyos-vulkankitoresek-figyelhetoek-meg-stromboli-szigeten.htmlA tudósok látványos vulkánkitöréseket, lávaömléseket és hamuesőt figyeltek meg a Stromboli szigetén lévő vulkánon, amely száz év óta most a legaktívabb. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.