Egy kis segítség, hogy legyen némi énidőd - Mese uzsonnához

uzsonna kapcsolódj ki otthon is szülő karantén mese gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus okozta járvány bár sok új élethelyzet elé állít mindenkit, van, amire még sincs hatással. Meseolvasásra, mesehallgatásra lehetőségünk van most is. Önkéntes karanténban lévő színészként, Markó-Valentyik Anna Junior Prima-díjas bábművész arra vállalkozott, hogy minden nap, délután négykor jelentkezik egy-egy hanganyaggal uzsonna időben a saját soundcloud oldalán.

Egy kis segítség, hogy legyen némi énidőd - Mese uszonnához Forrás: Thinkstock

Egyrészt szeretné a gyerekek otthon töltött idejét izgalmasabbá tenni, hiszen a mese hallgatása közben a gyermeki fantázia szabadon szárnyalhat, ami rettentően fontos fejlődésük szempontjából. Másrészt fontosnak tartja, hogy a megváltozott helyzetben is kialakuljon egy napi rutin, ezért mindig uzsonna időben osztja meg az újabb meserészletet. Harmadrészt, a gyerekekkel otthon maradó szülők ezalatt az idő alatt egy kicsit szusszanhatnak. A szülők, nagyszülők meseolvasását senki sem pótolhatja, de besegíteni azért lehet nekik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.