Keményen tolta a heroint Philip Seymour Hoffman

Forrás: AFP -
Oscar-díj halál Philip Seymour Hoffman drog heroin Kábítószer-túladagolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg kábítószert, főleg heroint találtak az elhunyt színész New York-i lakásában.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, vasárnap holtan talált rá egyik barátja Philip Seymour Hoffmanra Greenwich Village-i házában. Nem sokkal később jött a hír, hogy a hatóságok fecskendővel a bal karjában bukkantak rá. Most kiderült: csaknem félszáz, feltehetően heroint tartalmazó borítékot találtak az Oscar-díjas színész lakásában - közölték a rendőrségi forrásokra hivatkozva.

Forrás: AFP

Valószínű, hogy kábítószer-túladagolás végzett az Oscar-díjas sztárral, akinek otthonában további kéttucatnyi fecskendőt, orvosi rendelvényre kapható gyógyszereket (köztük nyugtatókat), valamint - a félszáz heroinos borítékon felül - fehér port tartalmazó és üres kábítószeres zacskókat találtak - írja az MTI.

A New York-i kórboncnoki hivatal még nem hozta nyilvánosságra a színész halálának okát. Úgy tudni, Hoffman szombat este 8-kor még beszélt volt élettársával, Mimi O'Donnell divattervezővel, akivel az utóbbi időben nagyon megromlott a viszonya. A nő ugyanis besokallt, hogy a színész otthonában is drogozott és kitette a szűrét. Vasárnap reggel a gyermekeiért kellett volna mennie, de nem jelent meg. Holttestére David Katz színműíró bukkant rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.