Párna, amellyel csókolózni is tudsz

csók Emily King magány párna Valentin-nap valentin 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő ötletét valósította meg Valentin-nap alkalmából Emily King. A praktikus párna alkotója úgy véli, amíg nincs partnerünk, ezekkel is gyakorolhatjuk a csóktechnikát. 

Emily úgy véli, bizarr párnácskái a magányos szíveket felvidítja, a kezdő csókolózókat pedig tapasztalt csókmesterekké tehetik a telt gumiajkak.

Forrás: Emily King/instructables.com/

A 26 éves alkotó elárulta, tudja, hogy párnái elég hátborzongatóak, ám ettől függetlenül praktikusnak tartja azokat.

Ilyen Rambo, ha szerelmeshttp://www.life.hu/news/20140212-silvester-stallone-nagy-laszlo-verset-rambokent-szavalja.htmlMicsoda kombináció: Sylvester Stallone Gáti Oszkár hangján Nagy Lászlót szaval. Zseniális videó.NewsOrigoMűvészet döglött legyekkel? http://www.life.hu/news/20140212-magnus-muhr-sved-fotomuvesz-fotokarikatura-sorozatot-keszitett-doglott-legyekkel.htmlMagnus Muhr svéd fotóművész elképesztő fotókarikatúra-sorozatot készített döglött legyekkel. Talán ez az első eset, hogy kedvesnek láttunk egy rovartetemet. NewsOrigoMagyar találmányt nyúlt le az Adidashttp://www.life.hu/news/20140212-oroszi-laszlo-az-iranyitosavos-futballcipo-feltalaloja-pert-nyert-az-adidas-ellen.htmlOroszi László immár 12 éve pereskedett a sportszergyártóval, mert az a szabadalmát elbitorolva hozott létre különböző fantázianevű futballcipőket.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.