Pamela Anderson egy kutyának vetkőzik

Forrás: Vimeo/Pamela Anderson -
fehérnemű kutya vetkőzés PETA Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pamela Anderson nem az a szégyellős fajta, láttuk már meztelenül eleget. A nemrég megjelent videó különlegessége, hogy egy szőrös négylábú kedvéért dobja le a textilt.

Valentin-napon került fel az internetre az a videó, amelyben a rövid hajú Pamela Anderson vetkőzik. A szexi, 46 éves sztár nem először szabadul meg a ruhájától, de talán még soha nem tette mindezt egy négylábú kedvéért. Monsieur Brando - a kutya - kicsit olyan, mintha nem lenne magánál, amikor ráközelít a kamera.

Forrás: Vimeo/Pamela Anderson

A PETA állatvédő szervezet és Pamela Anderson alapítványa ezzel a videóval hívják fel a gazdik figyelmét arra, hogy figyeljenek kedvenceikre télen. Ha nem is tartják őket a lakásban, biztosítsanak nekik kellően meleg helyet ahhoz, hogy túléljék a téllel járó nehézségeket: a hideget, a jeget és a havat. A videót itt megnézheted:

Hozzáment exférjéhez Pamela Andersonhttp://www.life.hu/archivum/20140113-pamela-anderson-masodjara-is-hozzament-rick-salomon.htmlA 46 éves szőkeség személyesen erősítette meg a hírt az amerikai E! Online internetes hírportálnak: hozzáment korábbi férjéhez. ArchívumBarnára váltott Pamela Andersonhttp://www.life.hu/trend/20131203-pamela-anderson-szineszno-rovid-barna-hajjal-jelent-meg-los-angelesben.htmlBár próbálta egy fejfedő alá rejteni, nem tudta titkolni: a szőke bombázóból visszafogott barna teremtés lett.TrendSérülten futotta le a maratont Pamela Andersonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20131104-pamela-anderson-kanadai-szineszno-serult-labbal-futotta-le-a-new.htmlFájó lábbal futotta le a New York-i maratont a Baywatch egykori sztárja.Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.