boldogság farm tavasz öröm karám vidámság szabadság tehén kutyus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megindító videót találtunk, amelyben a boldog tehenek vidáman szögdelve élvezik a szabadságot. A súlyos állatok akár a csahos kutyusok, úgy futkároznak a réten.

Az biztos, hogy megtaláltuk a világ legboldogabb teheneit. A németországi farmon élő állatokat az első tavaszi napon végre kiengedték a karámból. Az örömük leírhatatlan volt és a róluk készült videóból látszik, hogy a finom tejecskét adó hatalmas testű tehenek is tudnak bociként örömködni.

Íme a videó, amiben átélheted a vidéki farm csodáit:

Teljes lett Nánási Pál családjahttp://www.life.hu/news/20140226-nanasi-pal-fotomuvesz-ordog-nora-es-mici-mellett-mar-pityuval-is-kiegeszitette-a-csaladi-portret.htmlA fotóművész újabb csodálatos, fekete-fehér felvételén már a teljes família megjelenik! Erre vártunk!NewsOrigoEgy bögre kutya - imádnivaló fotókhttp://www.life.hu/news/20140226-kutyak-bogrebe-ultetve-cuki-fotok.htmlAzoknak, akik szeretik fotózni házi kedvencüket, és azoknak is, akik szeretnek gyönyörködni benne: bögrébe ültetett kutyusok az új Instagram-őrület.NewsOrigoDepressziós? Tuti befutó? Átlagos? http://www.life.hu/news/20140225-erdekes-reakciok-jottek-kulfoldrol-kallay-saunders-andras-running-cimu-eurovizios-dalara.htmlEgész Európa az Eurovíziós Dalverseny nemzeti győztes dalait hallgatja, hiszen szeretnék előre meghallgatni a koppenhágai döntőbe jutott számokat. Íme, vélemények a magyar dalról.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.