agresszió házigazda bécsi Operabál kim kardashian Richard Lugner botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az est sztárvendége, Kim Kardashian másfél óra után kereket oldott az 58. bécsi Operabálról, miután sok kellemetlenség érte, és szerinte a házigazda is erőszakoskodott vele.

Kardashianék leghíresebb lánya volt az 58. bécsi Operabál sztárvendége. Az amerikai médiaszemélyiség egy rafinált ruhába bújt, ami jócskán kiadta híres domborulatait. Nem sokáig gyönyörködhettek azonban a tévés hírességben a bécsiek, az érintett ugyanis idő előtt elmenekült a helyszínről – írja a Daily Mail, ahol a szettjét is megnézheted.

Kim Kardashiant üdvözli Richard Lugner a bécsi reptéren - itt még szent a béke? Forrás: MTI

Másfél óráig „élvezte" a bécsiek vendégszeretetét édesanyjával és egyben producerével, Kris Jennerrel, de miután egy férfi odaugrott hozzá és vőlegényét, Kanye Westet gúnyolta ki, majd a házigazda, Richard Lugner is elkezdett rá nyomulni, gyorsan lelépett. A 81 éves osztrák milliárdos azonban azt mondja, Kim nem tette azt, amiben megállapodtak. A 33 éves celeblánynak 500 ezer dollár ütötte a markát, forintra átszámítva ez 112 millió 500 ezer. Nem rossz óradíj! A celeb viszont másképp emlékszik: szerinte a házigazda erőszakos volt, és minden áron kettesben akart maradni vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.