Zsiráfbaba született Veszprémben

Forrás: MTI/Nagy Lajos -
Veszprém zsiráf állatkert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap hajnalban új jövevény érkezett a veszprémi állatkertbe: egy kiszsiráf.

Török László, a vadaspark igazgatója elmondta, hogy az anyaállat már vemhesen érkezett Magyarországra. Mivel nem tudták, mikor ellik az anya, ezért bekamerázták a zsiráfkifutót.

Forrás: MTI/Nagy Lajos

Az átlagosnál nagyobb zsiráfborjú a vállánál beszorult a szülőcsatornába, így egy kötél segítségével segítették a világra. Az ellés két órán keresztül tartott. Reggelre a borjú felállt, ismerkedik az anyjával. Mivel a veszprémi zsiráfkifutót üvegfal veszi körül, a látogatók már ma megnézhetik az újszülött zsiráfot.

Forrás: MTI/Nagy Lajos
Mennyei örömök kutyusoknakhttp://www.life.hu/news/20140228-igy-orul-a-husky-kutya-ha-a-fejet-fejmasszirozoval-vakargatjak-cuki-video.htmlÍgy élvezi a husky, ha fejmasszírozóval vakargatják a buksiját. Cuki videó a legboldogabb kutyusról.News--Két hétig őrizték halott gazdájukat a boxerekhttp://www.life.hu/news/20140227-ket-boxer-ket-hetig-orizte-gazdajat-egy-lakasban-aki-sajat-kezevel-vethetett-veget-eletenek.htmlAz ebek fizikailag jó állapotban vannak, a lelkük viszont romokban. Gazdájuk állítólag öngyilkos lett.NewsOrigoHatalmas süni sokkol Londonbanhttp://www.life.hu/news/20140225-hatalmas-sundisznot-allitottak-ki-a-clapham-common-parkban-londonban.htmlTöbb méter magas sündisznót állítottak ki egy londoni parkban - a járókelők nagy örömére.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.