Jennifer Lawrence megint elesett az Oscar-gálán

Forrás: Northfoto -
Oscar-gála Jennifer Lawrence Oscar 2015 díjkiosztó gála vörös szőnyeg Oscar 2014 esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bájos színésznő ezúttal nem a szobrocska átvételekor botlott meg, hanem még a vörös szőnyegen. Hiába, még egy hollywoodi sztárnak sem egyszerű magas sarkúban lépdelnie.

Kijelenthetjük, hogy megvan Jennifer Lawrence fóbiája. Mindenki emlékszik arra a momentumra a 2013-as Oscar-ceremóniáról, amikor a színésznő felment a színpadra, hogy átvegye a legjobb női főszereplőnek járó elismerést a Napos oldal című filmben nyújtott alakításáért, de hosszú ruhájában elesett. Szegény nagyon rágörcsölt idén, nehogy megismétlődjön a tavalyi kínos eset, de ismét elbotlott.

Galériánkban nézd meg az Oscar-gála legviccesebb pillanatait! Forrás: Northfoto

Úgy kellett felkarolni a hírességet a padlóról. Ez a narancspiros Dior ruha úgy tűnik, megint kifogott rajta. A TMZ oldalán megnézhetitek az akciót. Jennifert egyébként most a legjobb női mellékszereplő díjra jelölték az Amerikai botrány filmért, de elhappolta előle az Oscart a kenyai Lupita Nyong'o a 12 év rabszolgaságban nyújtott alakításáért.

Oscar 2014: bejöttek a jóslatok!http://www.life.hu/kult/20140303-oscar-dij-2014-ime-a-gyoztesek.htmlA brit Steve McQueen történelmi drámája, a 12 év rabszolgaság kapta a legjobb filmnek, Cate Blanchett a legjobb női, Matthew McConaughey pedig a legjobb férfi főszereplőnek járó elismerést a vasárnapi 86. Oscar-díjátadó gálán, amelyen a Gravitáció révén a legjobb rendezőnek választott mexikói Alfonso Cuarón történelmet írva lett a kategória első latin-amerikai díjazottja.Kult--Ki volt a legragyogóbb az Oscar-gálán?http://www.life.hu/trend/20140303-oscar-gala-2014-a-legszebb-es-a-legrosszabb-ruhak-a-86-dijatadon.htmlKáprázatos ruhakölteményekben nem, élénk színű kreációkban azonban igencsak nagy hiány volt a 86. Oscar-gálán. Hatalmas bakik ezúttal sem történtek, néhány kedvenc stílusikonunk azonban sajnos kreatívabbak bizonyult az év többi napján, mint a legfontosabb vörös szőnyeges eseményen. A púderszín ismét hódított, arra pedig nagyon kevesen vállalkoztak, hogy a legelcsépeltebb színben, feketében lépjenek a vörös szőnyegre. Következzen a ruhamustra a vasárnap esti Oscar-gáláról.Trend--Kim Kardashian is kapott egy anti-Oscarthttp://www.life.hu/kult/20140302-arany-malna-dijat-kapott-kim-kardashian-es-will-smith.htmlA Föld után című sci-fi és a Movie 43 vígjátéknak ítélték oda idén a legtöbb Arany Málna-díjat. Kiderült az is, kik az év legrosszabb színészei.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.