divattervező öngyilkos barátnő New York Manhattan Mick Jagger lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy manhattani lakásban holtan találták L'Wren Scottot, a The Rolling Stones énekesének 49 éves, divattervező barátnőjét.

A nő holttestére asszisztense talált rá. Scott New York-i lakásában egy ajtókilincsre sállal felakasztotta magát - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/Getty Images/Michael Kovac

Scott 2001 óta alkotott egy párt a The Rolling Stones frontemberével. Jagger jelenleg Ausztráliában turnézik a zenekarral, és egyelőre nem adott ki nyilatkozatot a hírrel kapcsolatban. Jagger szóvivője szerint a zenészt sokkolta barátnője halálhíre.

L'Wren Scottnak 2006-ban sikerült elismert divattervezővé válnia, és olyan nagy neveknek tervezett ruhákat, mint Opran Winfrey, Nicole Kidman és Michelle Obama is.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!
Tündéri kölyökgorilla születetthttp://www.life.hu/news/20140317-a-san-diegoi-allatkertben-csaszarmetszessel-jott-vilagra-egy-cuki-gorillakolyok.htmlAz apróságot, amely császármetszés útján jött világra a San Diegó-i állatkertben, folyamatosan megfigyelik az orvosok. Egyelőre nincs túl az életveszélyen.NewsOrigoVilágsztárok a globális szexipar ellenhttp://www.life.hu/news/20140317-dustin-hoffman-justin-timberlake-es-ashton-kutcher-a-globalis-szexipar-ellen-tiltakozik.htmlVilághírű színészek és énekesek emelték fel hangjukat a globális szexipar ellen.NewsOrigoÍgy készíts vicces reggelit!http://www.life.hu/news/20140317-kreativ-reggelik-keszitesevel-erdemes-feldobni-a-reggelinket-kulonleges-fotok-reggelikrol.htmlNarancsból macskát, tükörtojásból szívecskét, sajtból virágot - íme, pár tipp, hogyan dobd fel az unalmas reggelit!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.