Liam Neeson előtt meztelenkedett Olivia Wilde

Forrás: AFP/ /Michael Buckner -
filmforgatás jelenet Mila Kunis meztelen James Franco vetkőzés Liam Neeson A harmadik ember Kim Basinger Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kollégája szeme láttára vált meg minden, de tényleg minden ruhájától a dögös színésznő.

Anyaszült meztelenre vetkőzött Liam Neeson előtt Olivia Wilde. A Dr. House című sorozatból megismert színésznő, aki idén várja első gyermekét, legújabb filmje kedvéért szabadult meg ruháitól.

Forrás: AFP/ /Michael Buckner

A harmadik ember (Third Person) című film kritikusait azonban a hírek szerint sem Olivia pikáns jelenete, sem az erős színészgárda (köztük Mila Kunis, James Franco és Kim Basinger) nem győzte meg. Annyi bizonyos, hogy ilyen merész felvételt még aligha láttunk a 30 éves színésznőről:

Nagyon drága a budapesti közbringahttp://www.life.hu/news/20140415-brusszelben-barcelonaban-parizsban-es-berlinben-is-olcsobban-lehet-hasznalni-a-kozbringakat-mint.htmlKönnyű olyan európai nagyvárost találni, ahol olcsóbban lehet használni a közbringákat, mint nálunk. Amíg a Bubi éves díja 18 900 forint, addig például Párizsban 9000 forintba kerül egy éves bérlet. NewsOrigoMa vérbe fulladt a Holdhttp://www.life.hu/news/20140415-verholdat-figyelhettek-meg-eszak-amerikaban-ujabb-vilagvege-elmelet.htmlAki ma Észak-Amerikában elég sokáig fennmaradt, az érdekes égi jelenség tanúja lehet.News--Sokkoló - 150 holttestet evett meg a kannibál testvérpárhttp://www.life.hu/news/20140414-emberi-holttesteket-evett-egy-pakisztani-kannibal-testverpar.htmlArifot és Farmant 2011 áprilisában tartóztatták le, miután kiderült, hogy a helyi temetőből kiástak és megettek 150 emberi holttestet – írja az Independentre hivatkozva az Origo.hu. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.