Száz év magány halál Gabriel García Márquez Nobel-díj író
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mexikóvárosban, 87 éves korában elhunyt Gabriel García Márquez, Nobel-díjas kolumbiai író - tájékoztat az Origo.

Ahogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, Márquezt április elején kórházba szállították, majd nem sokkal később kiengedték. Akkor orvosai úgy nyilatkoztak, hogy idős kora miatt az író egészségi állapota törékeny.

Forrás: AFP/Yuri Cortez

Márquezt Mexikóvárosban, az otthonában érte a halál. A hírről a Márquez-család egyik tagja értesítette a sajtót.

Meghalt az Újpest bajnokahttp://www.life.hu/news/20140416-meghalt-az-ujpest-orokos-bajnoka-kolar-endre.htmlKolár Endre, a lila-fehérek ötszörös magyar válogatott labdarúgója életének 65. évében hunyt el. Nyugodjon békében!NewsMeghalt Jimmy halálának szemtanújahttp://www.life.hu/news/20140415-zambo-jimmy-halalanak-szemtanuja-hule-eva-szivelegtelenseg-miatt-korhazban-halt-meg.htmlHulé Éva szívelégtelenség miatt, kórházban hunyt el – tudta meg a Bors. NewsOrigoMeghalt az Adrian Mole-történetek írójahttp://www.life.hu/kult/20140411-az-adrian-mole-konyvek-iroja-sue-townsend-68-evesen-agyverzesben-hunyt-el.htmlSue Townsend 68 évesen, agyvérzésben hunyt el. Cukorbetegsége miatt már több éve megvakult.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.