A nyitottság mellett kampányolnak az UFF-os lányok

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Galambos Dorina Unokáink is főzni fogják barátság Alföldi Róbert UFF-videó Péterfi-Nagy Évi Oroszlán Szonja nyitottság D.Tóth Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal a Life.hu sztárszerzői vallottak arról, miért éri meg nyitottnak lenni.

Alföldi Róbert, D. Tóth Kriszta és Oroszlán Szonja után az UFF-os lányok (Unokáink is főzni fogják), azaz Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró osztották meg személyes élményüket.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Kiderült, hogy a barátságuk is annak köszönhető, hogy őszintén, előítéletek nélkül közeledtek a másikhoz. Történetük is bizonyítja, hogy megéri nyitottnak lenni, hiszen ennek köszönhetően mára egy sikeres vállalkozást is elindítottak közösen. Részletek a videóban:

Te is megoszthatod élményedet! Csatlakozz videoüzeneteddel a nyitottakvagyunk.hu internetes oldalra. Nyitottnak lenni megéri, mert így saját tetteik alapján ítélhetsz meg másokat, nem pedig előítéleteid által.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.