Life.hu Csajfeszt sztárszerzők Takács Nóra fesztivál Szily Nóra Nánási Pál Müller Péter Corvin sétány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 29. és június 1. között először lesz Life.hu Csajfeszt a Corvin sétányon. Az ingyenes fesztiválon rengeteg program szól majd a nőkről nőknek. Vagyis nektek. Természetesen ezt a Life.hu és sztárszerzői sem hagyják ki!

Óriási hírünk van! Először rendezzük meg a Life.hu Csajfesztet május 29. és június 1. között. A 4 napos rendezvényen igazi programdömping lesz. A helyszín a VIII. kerületi Corvin sétány, ahol személyesen is találkozhatsz sztárszerzőinkkel, például Szily Nórával, Nánási Pállal, Takács Nórával, Müller Péterrel, Csonka Andrással.

Forrás: Thinkstock

Nem hiányozhat az Angyalműhely Ördög Nórával és Pély Barna új formációja, a B the First sem, de lesz még traccsparti, lélekápolás, zene, tánc, spinracing, jóga, fáklyás kangoo, női önvédelem, sminkelés, pasimegőrző (!), gyerekjátékok és tényleg minden, mi szem-szájnak ingere. A pontos programokat megtalálod a rendezvény internetes oldalán, Facebookján, illetve itt a Life.hu-n is folyamatosan követheted az eseményeket. Ami fontos, hogy mindez nem kerül semmibe, sőt, ha regisztrálsz, további kedvezményeket kapsz.

Miért regisztrálj?

- A karszalagért, amivel kedvezményesen vásárolhatsz a Life.hu Csajfeszt partnerüzleteiben.
- Hogy részt vehess a sorsoláson, ahol értékes nyeremények várnak rád!
- A regisztrált látogatók 50%-os kedvezménnyel utazhatnak a fesztiválra a MÁV-START Zrt. jóvoltából.
- Így tudnak levelezni veled, a nyerteseket is e-mailben értesítik ki.
- És mert csak 23 mp-et vesz igénybe. Tényleg!

Találkozzunk május végén a Corvin sétányon!

Meztelen cicikkel népszerűsítik az olvasásthttp://www.life.hu/kult/20140506-meztelenul-nepszerusiti-az-olvasast-egy-new-york-i-konyklub.htmlA könyv talán csak mellékes kellék azokon a képeken, amelyeken fiatal lányok pucérkodással kampányolnak az olvasás mellett.KultOrigoMeggyőző volt Kállay-Saundershttp://www.life.hu/kult/20140506-kallay-saunders-andras-meggyozoen-enekelt-az-eurovizio-zsuris-foprobajan-koppenhagaban.htmlA magyar énekes a főpróbán jó teljesítményt nyújtott. Nézd meg te is a lenti videóban! Közben megvan az első baki a műsorból!Kult--Miért van itt ez a borosüveg? - kérdezte a zenész, és született egy újabb dalhttp://www.life.hu/kult/20140505-a-b-the-first-2-lemezbemutatoja-elott-a-lemez-szuleteserol-szol-a-mai-video.htmlA B the First tagjai elmesélik, hogyan lett a lemez címe Mi ez a kupleráj? - amiben van egy kis szex, sok-sok rendetlenség és hatalmas zűrzavar.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.