Történelmet írt Neil Patrick Harris meztelenkedése

Forrás: www.rollingstone.com -
sorozatsztár nyakkendő címlap Neil Patrick Harris meztelen Rolling Stone magazin Így jártam anyátokkal kalap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Így jártam anyátokkal szereplője a Rolling Stones címlapján pózol egy szál nyakkendőben és egy megfelelő helyre elhelyezett cilinderben – ő az első pasi, aki levetkőzött az ikonikus magazin kedvéért.

Mindössze egy kalap takarja el Neil Patrick Harris férfiasságát a Rolling Stone címlapján, amelyet a rettegett sztárfotós, Terry Richardson lőtt róla. Barney Stinson megformálója azonban nemcsak csupasz bőrfelületeit tárta fel a nagyközönség előtt, hanem nyíltan vallott – ahogy a címben is megfogalmazódik – az önmagával való találkozásáról.

Forrás: www.rollingstone.com

Az Így jártam anyátokkal szereplője ugyanis a való életben a legkevésbé sem hasonlít a nőfaló sorozatkarakterre: évek óta boldogan él férjével és két közösen nevelt gyerekükkel.

Michelle Obama is felszólalt az elrabolt diáklányokérthttp://www.life.hu/news/20140508-michelle-obama-is-felszolalt-a-nigeriaban-elrabolt-tobb-szaz-diaklanyert.htmlKözel egy hónapja több száz diáklányt rabolt el egy iszlamista szervezet Nigériában. A közösségi média és néhány híresség egy emberként követeli, engedjék szabadon őket.News--Ma van a Magyar Kézműves Fagylalt Napjahttp://www.life.hu/news/20140430-majus-8-a-magyar-kezmuves-fagylalt-napja.htmlA magyar kézműves fagylalt napja 2014. május 8. Ma féláron lehet fagylaltozni a résztvevő - csaknem 100 - fagyizóban. Juhééé!News--Rendőrségi eljárás indult Balázs ellenhttp://www.life.hu/news/20140508-kozuti-szabalyszeges-ugyeben-nyomoz-a-rendorseg-sebestyen-balazs-musorvezeto-ellen.htmlA népszerű műsorvezető, Sebestyén Balázs, egyik régebbi műsora, a Vundersőn és Zuperszexi miatt került bajba.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.