Magyarországon forgatják a Játék határok nélkült

Forrás: MTVA -
MTVA Gundel Takács Gábor vetélkedő Magyarország Játék határok nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, visszatér a képernyőre a kilencvenes évek népszerű vetélkedője, a Játék határok nélkül.

A műsort készítő cég már megállapodott az MTVA-val, sőt, már nagyban építik is a műsor díszleteit - tudta meg az Index. Az új évadban nemcsak magyar játékosok lesznek, de nálunk is forgatják a műsort. A szereplők válogatása és a forgatás előkészítése már zajlik, Magyarországon kívül Oroszország, Indonézia, Franciaország, Egyiptom és egy dél-amerikai országait képviselő csapat játszik majd.

Forrás: MTVA

„A műsort minden országban 20 százalékos, de van, ahol 30 százalék feletti nézettségaránnyal közvetítik. Évek óta különösen nagy médiaértékkel bír, és hozzájárul Magyarország imázsának építéséhez. A projekt önmagában is nagy jelentőséggel bír a magyar gazdaság életében. A díszlet grandiózus, a használt technikai eszközpark olyan hatalmas, hogy kihívás volt magyar partnereket találni a megvalósításhoz. A produkció miatt hazánkba érkező forgatócsoportok, csapatok által itt megvásárolt termékek és szolgáltatások becsült értéke másfél milliárd forint, beleértve ötezer vendégéjszakát és tízezer étkezést” – áll a produkciós cég által kiadott sajtóközleményben.

Magyarország először csak 1993-ban vett részt a műsorban, hét évadból háromszor viszont nyertünk. A műsorban tűnt fel műsorvezetőként Gundel Takács Gábor és Geszler Dorottya, sőt, 1997-ben itt lett országosan ismert Borbás Marcsi is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.