Beyoncé férje, Jay Z és húga, Solange összeverkedtek

Forrás: Northfoto -
Solange Knowles vita rúgás verekedés Jay Z Beyoncé botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös biztonsági kamerás felvételt tett közzé a TMZ. A videón éppen Beyoncé testvére, Solange ront rá Jay Z-re, azaz a sógorára. A kisfilmen tisztán látható, ahogy Solange üti, veri és ami még megdöbbentőbb, rúgdossa a rappert.

Kár, hogy nincs hang az alábbi videó alatt, így sajnos nem tudhatjuk, Jay Z mivel haragította magára a sógornőjét. A filmen nem látszik, hogy Jay Z és Solange Knowles összeszólalkoznak, csak az, hogy az énekesnő már kézzel-lábbal próbált kárt tenni nővére férjében.

Nem ez volt azonban az egyetlen incidens, melynek Beyoncé és férjura voltak a főszereplői a MET gálán. Történt ugyanis, hogy a díva elejtette a jegygyűrűjét, és így Jay Z-nek "újra meg kellett kérnie a kezét".

Forrás: Northfoto

Aztán pedig, ahogyan az a tündérmesékben is lenni szokott, kézen fogták egymást, hogy együtt folytassák útjukat, és boldogan éltek, míg meg nem haltak. Legalábbia amíg Solange meg nem rúgdosta a régi-új vőlegényt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.