Kérdezz te is Müller Pétertől a Life.hu Csajfeszten!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Life.hu Csajfeszt beszélgetés Szily Nóra Müller Péter program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 29. és június 1. között először lesz Life.hu Csajfeszt a Corvin sétányon, ahol a Life.hu sztárszerzőivel is találkozhatsz. Az egyik legkülönlegesebb program Szily Nóra beszélgetése Müller Péterrel, akitől a helyszínen te is kérdezhetsz.

Müller Péter végtelen bölcsességgel ad választ az élet nagy kérdéseire, legyen szó a férfiak lelkéről, a női sorsokról, családról, szeretetről vagy szerelemről. A Life.hu sztárszerzőjével Szily Nóra beszélget a Life.hu Csajfeszten, de ez nem minden: a helyszínen te is felteheted a kérdéseidet a lélek mindent tudó mesterének.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A beszélgetés napján, azaz május 31-én, szombaton egy gyűjtődoboz vár a helyszínen, amelybe bedobhatod a kérdést, amely régóta vagy kevésbé régóta foglalkoztat. Azok között, akik kérdésüket bedobják a gyűjtődobozba, Sunday Spa Lunch - Lepence Spa páros wellness belépőjegyet sorsolunk ki a Thermal Hotel Visegrád jóvoltából.

Ne feledd, hogy a pontos programokat megtalálod a Csajfeszt.hu oldalon, a rendezvény Facebook-oldalán, illetve itt a Life.hu-n is folyamatosan követheted az eseményeket.

Miért regisztrálj?

- A karszalagért, amivel kedvezményesen vásárolhatsz a Life.hu Csajfeszt partnerüzleteiben és 20%-os kedvezménnyel mozizhatsz a Corvin Moziban a fesztivál ideje alatt.
- Hogy részt vehess a sorsoláson, ahol értékes nyeremények várnak rád!
- A regisztrált látogatók 50%-os kedvezménnyel utazhatnak a fesztiválra a MÁV-START Zrt. jóvoltából.
- Így tudnak levelezni veled, a nyertesek is e-mailben kapnak értesítést.
- És mert csak 23 másodpercet vesz igénybe. Tényleg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.