Beyoncé megtörte a csendet - íme, a liftes verekedés részletei

Forrás: AFP/Getty Images/Win Mcnamee -
verekedés Beyoncé Knowles Jay Z lift Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A MET-gálát követően Solange, Beyoncé testvére nekiesett Jay Z-nek. A verekedést a lift kamerája rögzítette. Hogy miért ugrott neki a nő a sógorának, nem lehet tudni – akár ittasság, akár Jay Z hűtlensége is állhat a dolog mögött. A napok óta húzódó botrány után most először nyilatkozott Beyoncé és Jaj Z az ügyben.

A videó egyik különös részlete, hogy Beyoncé odasimul a lift falához, és csendben várja, mi lesz a rögtönzött balhé kimenetele – talán azért, mert egyetért testvérével, vagy mert szerettei részegek, amivel nem igazán tud mit kezdeni… Az esetet követően Solange egy kivétellel minden Beyoncéról készült fotót törölt Instagramjáról.

Most, Beyoncé és Jaj Z is kiálltak a nyilvánosság elé és a következőket mondták: "Nem, Solange nem volt részeg. Igen, vannak problémáink, mint minden családnak. Mindketten felelősnek érzik magukat az esetért, és már bocsánatot is kértek egymástól. Mostantól megpróbálunk ismét boldog, szerető család lenne." Vajon fog nekik sikerülni?

Forrás: AFP/Getty Images/Win Mcnamee

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.