pandakutya kutya Kína csau csau státuszszimbólum panda festés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mai találásunk egy különös állatka: a pandakutya. Még soha nem láttunk ilyen teremtményt, és bár első pillantásra elképesztő cukinak tűnik, amikor belegondoltunk, hogy miképpen is "készül" aranyos pofikája, inkább elszomorodtunk.

Először nem tudtuk eldönteni, hogy a panda mintázatú, ám kutyatestű állatka mi is pontosan, de utánanéztünk, és megtudtuk, hogy ez bizony egy csau-csau, amelyből festékkel "készítenek" pandát. A különös állat Kínában népszerű, majdnem hogy státuszszimbólumnak számít az újközéposztály tagjai között, magyarul: menő. Szerintünk nem annyira.

A pandakutyán felbuzdulva rákerestünk a témára, és megdöbbentő kreációkat találtunk. Szegények.

Megdöbbentő fotók készültek a könnycseppekről http://www.life.hu/news/20140510-rose-lynn-fisher-megdobbento-fotokat-keszitett-a-konnycseppek-szerkezeterol.htmlElképesztő megállapításra jutott Rose-Lynn Fisher amerikai fotográfus, aki a saját és mások könnyeit kezdte el vizsgálni egy fénymikroszkóp segítségével.NewsOrigoÍgy pózol vadállatokkal a szépséghttp://www.life.hu/news/20140510-katerina-plotnikova-orosz-fotomuvesz-vadallatokkal-keszitett-gyonyoru-felveteleket.htmlAz orosz fotós Katerina Plotnikova élő vadállatok "közreműködésével" készített lenyűgöző képeket.NewsOrigoBemutatjuk, Normant, a sünthttp://www.life.hu/news/20140509-norman-a-sun-az-internet-uj-sztarja.htmlAz Instagramra töltött fel egy csomó képet sündisznójáról gazdija, Jessie. Állítja, a közvélekedéssel ellentétben a sünik jól tarthatók lakásban, legalábbis az afrikai törpesün. Norman pedig az.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.