Meztelenül ugrál a zuhany alatt Hugh Jackman

tus ugrálás zuhany házigazda meztelen Hugh Jackman Tony-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztrál színész a Tony-díjra készült kisfilmben táncikál pőrén a tus alatt. Ez aztán a szexi reklám!

Végre nem a bőrrákja miatt hallunk Hugh Jackmanről! Őt kérték fel, hogy szerepeljen a 68. Tony-díjkiosztót beharangozó videóban. Vasárnap adják át ugyanis a színházi Oscarként emlegetett elismeréseket, a rangos esemény házigazdája Hugh Jackman lesz. Az ausztrál híresség jó kis reklámot csinált a ceremóniára, amint kenguruként ugrabugrál New York városában, így a tus alatt is, meztelenül. A 18. másodperc környékén csodálhatjátok meg szexi testét:

Óriási bajba került a mulatós sztár!http://www.life.hu/news/20140606-gyorshajtasert-bilincsbe-vertek-hazibuli-attilat-a-roman-rendorok.htmlKoncertre sietett, amikor Romániában a rendőrök gyorshajtásért megállították és bilincsbe verve vitték a rendőrségre Tilinger Attilát, akit a Házibuli Attilával műsorból ismerhet a tévénéző. A kétórás fogvatartás vége pénzbírság lett, Attila fogadkozik, hogy többé nem vállalja túl magát.NewsOrigoIlyen, amikor a gyerek kezébe kerül egy útlevélhttp://www.life.hu/news/20140605-apja-utlevelet-telerajzolta-kisfia-a-ferfi-a-repuloteren-ragadt-del-koreaban.htmlA repülőtéren ragadt egy kínai apuka, miután 4 éves gyermeke telefirkálta útlevelét, így a hatóságok azt nem fogadták el.News--Így feszül Bradley Cooper feneke a forrónacibanhttp://www.life.hu/news/20140605-bradley-cooper-szinesz-feszulo-rovidnadragban-forgatja-legujabb-filmjet-az-american-snipert.htmlA színész épp legújabb filmjét forgatja, ezért kellett egy irtó rövid nadrágba préselnie szexi fenekét.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.