Cuki mém terjed az interneten a brazil focistákról

Forrás: facebook/David Luiz -
Thiago Silva Brazil kisfiú focivébé David Luiz gyerekkori fotó barátság brazil válogatott cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtalálták David Luiz és Thiago Silva aranyos kis hasonmásait. Így festene a két focista miniben!

David Luiz még az internetre is feltette azt a fotót amin a két kis lurkó pózol. Sokan azt hitték, valóban a két focistáról készült a kép gyermekkorukban, de a közöttük lévő pár év lebuktatta a mém alkotóit.

Ettől függetlenül a brazil válogatott két tagjának nagyon tetszenek kis hasonmásaik, akik remélik szerencsét hoznak nekik és csapatuk 2014-ben is világbajnok lesz.

David Luiz Forrás: facebook/David Luiz
Klose utolérte Ronaldót a focivébé góllövő ranglista élénhttp://www.life.hu/news/20140623-miroslav-klose-beerte-a-brazil-ronaldot-a-focivebe-gollovo-orokranglista-elen.htmlMiroslav Klose a Ghána elleni, 2-2-re végződő csoportmeccsen, egyenlítő találatával beérte a brazil Ronaldót, aki eddig a vébék legeredményesebb játékosának számított 15 találatával. Closénak még Ronaldo is gratulált. Sőt, Rihanna is. Csak ne törje össze magát! :)News--Íme, a hétköznapi tárgyak varázslatos világahttp://www.life.hu/news/20140622-gilbert-legrand-hetkoznapi-targyakbol-alkotott-meses-dolgokat.htmlSzerelmeskedő ollószárak, pincér alakú dugóhúzó, hódfogú szappanadagoló... Gilbert Legrant francia művész a leghétköznapibb tárgyakat tette élettel telivé, mókássá és szemet gyönyörködtetővé. Imádjuk... NewsOrigoTragédia a focivébén - meghalt egy 14 éves kislány a kolumbiai ünneplésbenhttp://www.life.hu/news/20140620-a-fociveben-meghalt-egy-14-eves-kislany-a-kolumbiai-unneples-kozben.htmlHalálos áldozatot is követelt Kolumbiában a brazíliai világbajnokságon szereplő labdarúgó-válogatott nyolcaddöntős továbbjutásának ünneplése. Egy pisztolygolyó végzett egy 14 éves kislánnyal.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.