Shakira is ott lesz a focivébé fináléján

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Kolumbia negyeddöntő dal focivébé Shakira záróünnepség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kérdés, hogy kolumbiai énekesnő szülőhazájának csapata is együtt tud-e ünnepelni a 2014-es labdarúgó-világbajnokság záróünnepségén.

Nagyjából egy hét, és kiderül, ki lesz a 2014-es focivébé győztese. Shakira azonban nemcsak ezért várja a július 13-át.

Forrás: AFP/Kevin Winter

A kolumbiai énekesnő is fellép a labdarúgó-világbajnokság záróünnepségén a vébé hivatalos dalával, ezzel:

Ki jut tovább a focivébé elődöntőjébe? Milán és Deni megjósoljákhttp://www.life.hu/news/20140701-a-focivebe-josallatai-kozott-a-life-hu-szerkesztoseg-kutyai-milan-es-deni.htmlReméljük, ma már Mázlit és Bélyeget, a Life.hu jóskutyáit is számon tartják a focivébék jósállatai között! Kicsit féltettük őket a plusz kilóktól, ezért úgy döntöttünk, a negyeddöntőket Milánra és Denire bízzuk. Ismerd meg őket!NewsOrigoFeleségül vette a focista a gyönyörű magyar modellt http://www.life.hu/bulvar/20140702-laczko-zsolt-focista-felesegul-vette-a-modell-toth-laurat.htmlA hétvégén megnősült az FTC focistája, Laczkó Zsolt, aki a gyönyörű magyar modellt, Tóth Laurát vette feleségül. A szépség Náray Tamás divattervező egyik kedvenc modellje.TV + Bulvár--Ők a TOP 20 legszexisebb pasi a focivébénhttp://www.life.hu/intim/20140629-neymar-cristiano-ronaldo-gerard-pique-sergio-ramos-claudio-marchisio-a-legszexibbek.htmlA Life.hu összegyűjtötte már a legcukibb focistaapukákat, a legdögösebb WAG (Wives And Girlfriends) mamikat, és listáztuk már a legtrendibb játékosokat is. Most a brazíliai focivébé legszexibbjei következnek, édes kisbabák és gyönyörű barátnők nélkül. Egyenesen a gyepről, izzadtan és fáradtan, úgy, ahogyan a tévében is látjuk őket.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.