Elsírta magát Robben fia a hollandok veresége után

meccs vereség Hollandia győzelem focivébé Argentína sírás mérkőzés Arjen Robben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A holland futballista, Arjen Robben egyik fiát próbálta vigasztalni a csapat szerda esti veresége után.

4-2-re büntetőkkel győzött Argentína a holland csapattal szemben a szerdai – ottani idő szerint – délutáni mérkőzésen. A szurkolótéren ott ült Hollandia középpályásának, Arjen Robben felesége és egyik fia, Luka, aki könnyekben tört ki a vereség után.

Forrás: Twitter/geoisapotato

A fotón, amely azóta az egész internetet bejárta, látszik, amint édesanyja, Bernadien Elliert a karjaiban tartja, focista édesapja pedig vigasztalni próbálja a fiút. :(

Hollandia tehát kiesett, Argentína pedig továbbjutott: szombat este a csúfos vereséget szenvedett Brazíliával fognak játszani bronzmérkőzést.

Melyik jóskutya a kedvenced? Szavazz!http://www.life.hu/news/20140709-a-life-hu-focivebe-joskutyak-kozul-a-kedvenc-tippeli-meg-a-vb-donto-meccset.htmlA Life.hu szerkesztőségében úgy döntöttünk, az eddig legjobban tippelő jóskutyára osztjuk a bronzmérkőzést. Az azonban még számunkra is kérdés, ki fogja megjósolni a világbajnokság döntőjét. Ezt ugyanis ti szavazzátok meg.NewsOrigoMegszületett Jaksity Kata kislánya - igazi kis hajasbabahttp://www.life.hu/csalad/20140710-jaksity-kata-musorvezeto-harmadik-gyermeke-jazmin-kata-megszuletett.htmlA műsorvezető immár három gyermek édesanyja, miután hétfőn világra hozta kislányát, Jázmin Katát. Sok boldogságot és egészséget kívánunk nekik!CsaládFotó: Rostás Bianka/Life.huÍgy sportolnak a focistafeleségek - lesd el a trükkjeiket!http://www.life.hu/ez-zsir/20140707-egeszseges-eletmod-es-edzes-igy-sportolnak-a-focistafelesegek.htmlEgy menő focistafeleségnek szinte kötelező jól kinézni, hiszen a sportolókat női rajongók és dögös szurkolólányok követik mindenfelé. Utánajártunk, hogyan tartják magukat karban a riói focivébé sztárjainak oldalbordái. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.