Na, most klassz dolgot talált ki a Facebook

Forrás: Thinkstock -
zene újítás film Facebook mentés gomb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új funkcióval bővült a Facebook. Most már cikkeket, videókat, zenéket is eltehetünk magunknak későbbi olvasásra, megnézésre. 

A save (mentés) funkció segítségével nemcsak linkeket, hanem a Facebookon talált filmeket, tévésorozatokat és zenéket is eltehetünk későbbre. Az így mentett tartalmak listáját csak mi láthatjuk, viszont mindenhol: a Facebook mobilos alkalmazásában éppen úgy, mint az asztali gépünk böngészőjében - írja a hvg.hu.

Forrás: Facebook

A mentett tételeinket a Facebook kategóriákba rendezi, időnként pedig emlékeztet minket az üzenőfalunkon az elemekre, amíg nem jelöljük meg olvasottként az adott tartalmat.

Az új funkció még nem elérhető minden felhasználó számára, de néhány napon belül mindenkinél bekapcsolja a Facebook.

Kánikulára ítéletidő http://www.life.hu/news/20140722-a-kanikulat-kovetoen-jegeso-es-viharok-varhatoak-tobb-megyere-riasztast-adtak-ki.htmlA várható felhőszakadás miatt kedden figyelmeztetéseket adtak ki az egész országra, több megyében heves zivatarok is lehetnek - írja honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat. NewsMTI/Kovács TamásA Photoshop-őrület ellen emelte fel hangját Colbie Caillat http://www.life.hu/news/20140721-colbie-caillat-grammy-dijas-enekesno-a-photoshop-orulet-ellen-enekel-uj-klipjeben-a-tryban.htmlFelkapták Colbie Caillat Try című számához készült videóját. A klipet a YouTube-on már több mint 10 millióan nézték meg. Nem véletlen!News--Gigavarangy üldögél Pekingbenhttp://www.life.hu/news/20140721-kuo-jung-zsao-kinai-muvesz-varangyosbeka-installaciot-keszitett-pekingben.htmlKuo Jung-zsao kínai művész 22 méter magas, 34 méter hosszú és 21 méter széles arany varangyosbékája a pekingi Jü Jüan-tan parkban ücsörög. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.