Több milliós csalással vádolták a maláj gép magyar túlélőjét

Forrás: AFP/Fred Neeleman -
túlélő Fókusz maláj gép tragédia csaló RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken adott interjút a Fókusznak egy férfi, aki azt állította, jegye volt az Ukrajna fölött lelőtt maláj utasszállítóra, de aztán másik járatot választott, így megúszta a tragédiát. Egy hölgy, látva az anyagot, azt állítja, a férfi közönséges csaló.

Egy hölgy azzal jelentkezett az RTL Klubnál, hogy a maláj gép magyar túlélője, Horváth Zoltán nagyon sok pénzzel tartozik neki és egy csaló. Időközben kiderült, a férfi évekkel ezelőtt felfüggesztett börtönbüntetést kapott, 115-szörös csalással vádolják és több mint 20 millió forint tartozása van több sértett felé.

A csatorna újra megkereste a férfit, aki tagadja a vádakat.

Eltűnt egy testvérpár a 3. kerületbőlhttp://www.life.hu/news/20140805-cseby-matyas-es-cseby-csaba-testvereket-keresi-a-rendorseg-a-harmadik-keruletbol-tuntek-el.htmlEgy testvérpár hétfőn a 34-es busszal indult iskolába, de nem érkeztek meg. Azon a napon a Déli pályaudvaron is látták őket.NewsElérte az Ebola-járvány az USA-t? http://www.life.hu/news/20140805-ebola-gyanus-beteget-talaltak-new-yorkban-lehet-hogy-elerte-a-jarvany-az-usa-t.htmlAz amerikai kormány több megelőző intézkedést léptetett életbe a légi- és tengeri kikötőkben annak megakadályozására, hogy az Ebola-járvány elérje az Egyesült Államok területét - közölte Josh Earnest, a Fehér Ház szóvivője.News--40 ezer ember is dolgozhat majd a sanghaji szuperfelhőkarcoló irodaházábanhttp://www.life.hu/news/20140804-elkeszult-sanghaj-legmagasabb-epulete-a-shanghai-tower.htmlTöbb mint fél kilométer - felfelé. Az utolsó acélgerendát is helyére emelték vasárnap Sanghaj legmagasabb épületén, így a 632 méteres szuperfelhőkarcoló teljes magasságában áll. Megmutatjuk, hogy néz ki.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.