Bréking! Beyoncé is a második babát várja!

Forrás: AFP -
Jay Z babavárás Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vicces bejelentést tett az énekesnő párja, Jay Z: "hamarosan megjelenik BLUE IVY 2.0!"

Ezúttal azonban nem egy új albumról szólnak a hírek, hanem arról, hogy a sztárpár, Katalin hercegnőhöz és a brit trónörökös Vilmoshoz hasonlóan második babáját várja!

Forrás: AFP

Ez a bejelentés teszi jelenlegi turnéjukat, az "On The Run"-t igazán emlékezetessé - nemcsak a rajongóknak, de az énekesnőnek is. Nézegesd meg a képeket a gyarapodó énekesnőről itt!

Nézd meg, Jay Z mivel kedveskedett Beyoncé szülinapjárahttp://www.life.hu/news/20140905-beyonce-33-szuletesnapjara-ferje-jay-z-videos-osszeallitassal-kedveskedett.htmlBeyoncé énekesnő születésnapjára férje, Jay Z egy édes videós összeállítást készített turnéjuk legizgalmasabb pillanataiból.News--Búcsúzott Amerikától Beyoncéhttp://www.life.hu/news/20140811-beyonce-es-jay-z-koncertturneja-az-on-the-run-veget-ert.htmlUtolsó előtti állomásához érkezett az énekesnő és férje, Jay-Z közös koncertturnéja, az On The Run.News--Beyoncé vs. Oprah Winfrey - Ezúttal az énekesnő győzötthttp://www.life.hu/news/20140701-beyonce-megelozte-oprah-winfreyt-a-forbes-legbefolyasosabb-hiressegek-listajan.htmlAz énekesnő megelőzte az egykori talkshow-háziasszonyt a Forbes legbefolyásosabb hírességek listáján. A férfiak közül LeBron James amerikai kosaras került ki nyertesen. A magazin magyar kiadása először határozta meg, kik a legértékesebb hírességek.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.