Ismét levetkőztek az evezős lányok és legalább olyan pucérok, mint voltak

nők Facebook pucér meztelen naptár csapat Warwick Egyetem evezős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Warwick Egyetem evezős hölgyeinek még jót is tett a tavalyi Facebook-botrány: 2015-ös naptáraikra már most több száz előrendelés érkezett.

Elkészült a Warwick Egyetem női evezőcsapatának 2015-ös naptárja, amely legalább olyan pucér és szemérmetlen, mint az előző kettő.

Forrás: Northfoto

Tavaly a Facebook nem megfelelőnek titulálva a képeiket eltávolította őket a felületről, a lányok azonban ennek ellenére sem változtattak a koncepción – a férfiak nagy örömére.

Forrás: Northfoto

Öröm az ürömben, hogy a naptár a közösségi oldalon való hirdetés nélkül is elérte a közönséget: a lányok elmondása szerint eddig nagyjából 200 előrendelés futott be hozzájuk. A képek merészek, provokatívak, de ízlésesek, és még a jó ügyet is támogatják: az eladott naptárokból befolyt összeg 20%-át egy alapítványnak ajánlják fel.

És most az urak!

Az egyetem fiú evezőcsapatáról hiába keresgéltünk, egyelőre nincsenek meztelenebbnél is meztelenebb képek, így engesztelésképp álljanak itt a tavaly készült naptárfotózás képei, amelyeket ide kattintva nézhetsz meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.